Effectieve coaching bij stress

Voorkom een burn-out

Coaches

Met meer dan 50 coaches staan we voor je klaar

Buiten

Naar buiten en in beweging. Cruciaal bij stress!

Praktisch

Geen gezweef, maar een praktische aanpak

Herken je dit?

‘Het gaat niet om het volhouden maar om plezier in je leven!’

Aan iedereen die last heeft van stress:

In de afgelopen jaren heb ik honderden mensen gecoacht die last hebben van stress. Lange tijd vonden ze dat het ‘nog wel kon’, dat ze het wel konden ‘volhouden tot de vakantie’ of dat ze zich ‘niet zo moesten aanstellen’. 

Ik vind dat wanneer je last hebt van stress je hier altijd wat aan moet doen. Je leven is toch zeker bedoeld om van te genieten? 

Mijn naam is Ruud Meulenberg. Samen met een team van vijftig coaches help ik mensen die vastlopen in het dagelijks leven door stress.

Ik kreeg een burn-out doordat ik alle stresssignalen genegeerd heb. Natuurlijk wist ik dat het niet gezond was, maar de weg terug was onmogelijk voor mij. Jarenlang geploeter, vallen en opstaan waren het gevolg. 

Dit is niet nodig! 
Je hoeft geen burn-out te krijgen. Ik wil je graag op het hart drukken om zorgvuldig met jezelf om te gaan en om blij te zijn met jezelf en je leven. 

Voorkom een burn-out
Zorg ervoor dat je niet te ver gaat. Een burn-out is zo zonde. Kies voor plezier en voldoening.

Onze coaches staan klaar om je te helpen deze stappen te zetten. 

Ruud-Meulenberg

Ruud Meulenberg, de drijvende kracht achter
Meulenberg Training en Coaching

Morgen al een kennismaking?

Door heel Nederland staan we klaar je te helpen, maar om dat goed te doen, willen we je natuurlijk graag eerst leren kennen.

Dit kun je verwachten?

‘Geleerd om met stress om te gaan’

‘Na 8 keer trainen met Ruud heb ik geleerd met stress om te gaan en het niet langer een storende factor in mijn leven te laten zijn. Ruud laat je op een praktijk gerichte, moderne en actieve wijze inzien hoe je stress de baas kan zijn. Ik raad zijn trainingen aan iedereen aan’
Hannah, 19 jr.

‘Doeltreffende begeleiding heeft mij goed gedaan’

‘In het begin van mijn burnout zat ik thuis en wist ik niet meer wat ik moest doen. Ik kon alleen nog maar op de bank zitten of in mijn bed liggen. Uiteindelijk ben ik teruggekeerd op een andere werkplek. Deze doeltreffende begeleiding heeft me echt goed gedaan”

Berend, 38jr.

‘Faillissement voorkomen’

Ik liep al jarenlang met vage klachten waar geen dokter antwoord op had. Lezende op de website kwam ik achter veel van mijn (mentale) klachten.
Het eerste gesprek was prettig, warm en concreet. Ik heb vervolgens niet eens heel veel gesprekken gehad, maar het heeft me enorm geholpen weer lol te maken in mijn eigen bedrijf. Ik ben mijn coach enorm dankbaar. 
Peter, 54 jr.

Wat levert een traject je op?