Effectieve coaching bij stress

Voorkom een burn-out, geniet van je leven

Coaches

Met meer dan 50 coaches staan we voor je klaar

Buiten

Naar buiten en in beweging. Cruciaal bij stress!

Praktisch

Geen gezweef, maar een praktische aanpak

Herken je dit?

‘Het gaat niet om het volhouden, maar om plezier in je leven!’

Aan iedereen die last heeft van stress:

In de afgelopen jaren hebben we duizenden mensen gecoacht die last hebben van stress. Lange tijd vonden ze dat het ‘nog wel kon’, dat ze het wel konden ‘volhouden tot de vakantie’, of dat ze zich ‘niet zo moesten aanstellen’. 

Wij zijn van mening dat wanneer je last hebt van stress je hier altijd wat aan moet doen. Je leven is toch zeker bedoeld om van te genieten? 

Wij zijn Meulenberg Training & Coaching. We bestaan uit een team van vijftig coaches die dagelijks mensen helpen die vastlopen in het leven door stress.

Wanneer je niks doet aan langdurige stress, dan is de kans groot dat je lichaam op een gegeven moment zegt dat het genoeg is geweest. Je bent dan burn-out

Dit is niet nodig! 
We willen je graag op het hart drukken om zorgvuldig met jezelf om te gaan en om blij te zijn met jezelf en je leven. 

Voorkom een burn-out
Zorg ervoor dat je niet te ver gaat. Een burn-out is zo zonde! Kies voor je eigen plezier en voldoening.

We staan klaar om je te helpen en deze stappen te zetten om (weer) te gaan genieten van je leven.

Zien we je snel?  

Coach Stress Nederland
Een team van ervaren stress coaches, actief in heel Nederland!

Morgen al een kennismaking?

Door heel Nederland staan we klaar je te helpen, maar om dat goed te doen, willen we je natuurlijk graag eerst leren kennen.

Dit kun je verwachten?

‘Geleerd om met stress om te gaan’

‘Na 8 keer trainen met mijn coach heb ik geleerd met stress om te gaan en het niet langer een storende factor in mijn leven te laten zijn. Een coach laat je op een praktijk gerichte, moderne en actieve wijze inzien hoe je stress de baas kan zijn. Ik raad zijn trainingen aan iedereen aan’
Hannah, 19 jr.

‘Doeltreffende begeleiding heeft mij goed gedaan’

‘In het begin van mijn burnout zat ik thuis en wist ik niet meer wat ik moest doen. Ik kon alleen nog maar op de bank zitten of in mijn bed liggen. Uiteindelijk ben ik teruggekeerd op een andere werkplek. Deze doeltreffende begeleiding heeft me echt goed gedaan”

Berend, 38jr.

‘Faillissement voorkomen’

Ik liep al jarenlang met vage klachten waar geen dokter antwoord op had. Lezende op de website kwam ik achter veel van mijn (mentale) klachten.
Het eerste gesprek was prettig, warm en concreet. Ik heb vervolgens niet eens heel veel gesprekken gehad, maar het heeft me enorm geholpen weer lol te maken in mijn eigen bedrijf. Ik ben mijn coach enorm dankbaar. 
Peter, 54 jr.

Wat levert een traject je op?