Wij staan voor je klaar, vraag een
gratis adviesgesprek aan

Op het moment dat jij de keuze maakt om hulp te krijgen, staan wij voor jou klaar. We brengen je in contact met een geschikte coach in jouw buurt.

Wat te verwachten?

  • Persoonlijk advies op maat: Bij Meulenberg krijg je tijdens het vrijblijvende adviesgesprek een persoonlijk advies op maat.
  • Duidelijke verwachtingen: Tijdens het adviesgesprek worden heldere verwachtingen besproken over het traject en het aantal sessies.
  • Ondersteuning bij vergoeding: De coach ondersteunt je, wanneer gewenst, bij het bespreken van vergoeding van het traject met je werkgever.

Wil je liever mailen? Stuur je vraag, inclusief woonplaats en telefoonnummer naar info@ruudmeulenberg.nl

Wij streven ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen.

Deskundig advies in slechts 3 stappen

1

Vraag een adviesgesprek aan

2

Binnen 24 uur in gesprek

3

Begin je burn-out herstel

1000+

Mensen die we
momenteel coachen

50+

Coaches door heel Nederland èn Online

900+

Blogs waarmee we je
op weg helpen

470.000+

Ingevulde
burn-out testen

Wordt dit straks ook jouw ervaring?

Veel geleerd!

Ik heb nu, met nog vijf of zes sessie te gaan, al zoveel geleerd!

Geleerd over mezelf maar ook het leren toepassen van handvatten om angst, onzekerheid en een hardnekkig brein onder controle te krijgen. Stap voor stap, niet te snel willen en met een glimlach (geleerd).

Een glimlach en een knuffel voor mijn coach, je bent een top coach en mens!
Sarah van Halderen

Oprechte interesse

Ik heb een reis gemaakt, terug naar mijzelf, met Saskia als mijn guide.  Ze heeft mij geconfronteerd; spiegels voor gehouden; onderwerpen in een ander licht gezet; pijnpunten gezien en aangeraakt. 

Coach Saskia is een fijn mens die zich in je kan verplaatsen en toch het overzicht kan bewaren. Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken voor de reis terug naar mezelf.
Sammy Liz

Er mogen zijn…

Gedurende onze sessies in de duinen en het bos vielen er veel kwartjes en kon ik week op week vooruit. Eerst om te begrijpen waarom het gaat zoals het gaat, tot de ervaring dat het ook anders, beter, kan. Weer gaan voelen en ‘uit mijn hoofd’. Op mezelf gaan vertrouwen. Ik kan het niet anders omschrijven dat jullie me geholpen hebben steviger te staan, mijn wortels te voelen en te zien wat voor een prachtige ‘boom’ ik ben 🙂
Marieke