Don: Leuk om kennis te maken

Ik ben Don, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Don

Ik ben Don, ik woon al vanaf mijn 20e in Enschede, helemaal aan de rand van Nederland. De vrijheid en de liefde voor de natuur die ik hier geniet deel ik met mijn vrouw, zoon en dochter. Na vele omzwervingen in commerciële, leidinggevende functies heb ik het mooiste werk ter wereld gevonden: Coach in de buitenlucht.

Als jong ventje stond ik bovenaan de ladder (glazenwasser) en daarna ben ik langzamerhand afgedaald tot ik met beide benen op de grond kwam te staan. Dat ging na het opgeven van mijn baan in de schoonmaak, via mijn studie marketing en talen. Ik koos die opleiding omdat ik mij tijdens een steenkoude winter ervan overtuigd was geraakt, dat er toch meer in het leven zat dan slechts het schoonhouden van ramen.

Het gevoel, dat er in ieder mens meer zit dan je denkt, loopt als rode draad door mijn route, zowel in mijn werk als in mijn leven. Als je met teveel stress te maken hebt, zie je dat niet meer. Alleen daarom al valt alles in mijn werk heel goed op zijn plek. En toch werk ik nooit meer dan 3 dagen per week, al meer dan 10 jaar. Mijn werk voedt mijn leven, mijn leven voedt mijn werk. Voldoende tijd voor gezin, sport en andere zingevende bezigheden.

Of ik weet waar ik het over heb als het over stress en burnout gaat?

Al vroeg in mijn leven heb ik de gevolgen van teveel stress van dichtbij meegemaakt. Daardoor heb ik al vroeg mijn eigen weg gekozen en dat was zeker niet de gemakkelijkste weg. Nog steeds vind ik het van tijd tot tijd een uitdaging om het wiel niet in mijn eentje uit te willen vinden.

Don als coach

Met jou spreek ik graag over wat er meer in je leven zit dan wat er nu uitkomt. Vanuit rust en vertrouwen. Warm, confronterend en betrokken, maar altijd voor de volle 100% op jou en je mogelijkheden gericht. Jou de regie over je leven terug laten vinden is waar ik in gespecialiseerd ben. Of ik je nou een knipoog, een schouderklopje een schop onder je gat moet geven, als ik je ermee help doe ik dat vol overtuiging.

Mijn ervaring in het geven van trainingen, het begeleiden van coaches en het oefenen en laten ervaren van praktijksituaties zet ik daarbij in als dat nodig is.

Coaching bij stress en burnout

Het doet me daarom goed mensen te coachen, on- en offline. Het doel: richt je leven zo in dat je niet in een burn-out terecht komt. Evenwicht en balans tussen werk en privé en er toch van kunnen leven. Er is nog steeds veel te weinig aandacht voor het vermijden van een burn-out. Vooral omdat dit, naast een enorme besparing zou opleveren in menselijk leed, ook een enorme besparing zou betekenen in de kosten!

Samenwerken?

Ik verzorg online en individuele coaching en training via praktische en actieve oefeningen. Deze zijn bedoeld voor mensen die zien dat het roer om moet, die beseffen dat het zo niet verder kan. Dat je met minder werk voorkomt dat je last gaat hebben van stress of van burnout.

Kennismaken met Don?

Kennismaken met mijn team van experts?