Emmely: Leuk om kennis te maken

Ik ben Emmely, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Emmely

Hoi! Ik ben Emmely en woon samen met mijn zoon en hond in het mooie Leudal, een gemeente in een prachtig groot bos/natuurgebied in midden Limburg. Mensen omschrijven mij als spontaan, eerlijk en makkelijk in de omgang. Je mag jezelf zijn bij mij. Ik heb geen vooroordelen. 

Ik ben een sportief type en hou van hardlopen, wandelen, fietsen en zwemmen. Dit doe ik natuurlijk het liefste allemaal buiten. De natuur is zo mooi, maar je moet het wel zien. Misschien lukt dat jou nu even niet, maar dat ga ik je wel weer leren!

De afgelopen jaren werkte ik in een omgeving die mij geen energie bracht. Onbewust vreet dat aan je. Het kan soms lang duren voordat je het zelf echt beseft. 

Stress

Door jaren heb ik mij gespecialiseerd in voeding. Ik ben enorm verrast dat voeding zo’n grote impact kan hebben op het mentale vlak. Ik vind het nu geweldig om mensen te ondersteunen en te helpen naar hun doel. Een gezond voedingspatroon zorgt namelijk voor houvast door de dag heen. Dat is voor iedereen goed en met Burn-out / Stressklachten is structuur hierin extra fijn.

Ik heb mijzelf op persoonlijk vlak goed ontwikkeld zodat ik jou de juiste tools kan geven waarmee jij steeds een stapje verder komt.

Zelf sta ik altijd positief in het leven. Ik zie altijd lichtpuntjes en kijk vooruit!

Samen aan de slag?
Ik heb oprechte interesse in jou, luister goed naar jouw verhaal en ik zorg dat je je veilig voelt bij mij. Ik vind dat namelijk erg belangrijk. We gaan samen ontdekken waar jouw kracht ligt. Wie ben je? Waar ben je goed in? Wat wil je? En wat wil je niet meer? Met als doel dat jij persoonlijk kunt groeien en trots bent op jezelf. Nu en zeker ook in de toekomst!

Passie

Wandelen, hardlopen en sporten buiten, in de natuur zorgt ervoor dat ik mijn energie kan opladen. Hierdoor ontstaat er rust en ontspanning. De natuur en bewegen is voor mij het middel om stress en burnout aan te pakken. Tijdens mijn coaching maak ik ook gebruik van ademhalingstechnieken waarbij ik mensen leer hoe ze hierdoor beter kunnen omgaan met stressvolle situaties.

Wat mensen zeggen over Emmely

Stapje voor stapje heb jij mij het vertrouwen teruggegeven

Ik weet nog dat ik jou in oktober ontmoette. Ik kwam thuis te zitten met een burn-out en totaal onzeker over mijn lijf wilde ik het traject m.b.t. wandelcoaching aan gaan met jou.

Mijn lichaam was toendertijd zo op dat het als ‘lood’ aanvoelde, veel onrust, angst, vermoeidheid etc. Ik durfde geen wandeling meer te maken omdat ik bang was door mijn benen te zakken.

Stapje voor stapje heb jij mij het vertrouwen weer gegeven dat ik het kon! Mezelf op de eerste plek zetten was stap 1. En dat is me tot op de dag van vandaag nog gelukt!

Het was een hele pittige periode waaruit ik veel heb geleerd en nu nog leer. Maar nu bijna een jaar later heb ik weer zin om dingen te ondernemen en verder te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Bedankt voor alles!
Shirley

Nu is er weer licht in mijn hoofd en in mijn leven!

Donkere dagen, donker in mijn hoofd, even geen uitweg meer vinden en dan komt Emmely op mijn pad. Het intakegesprek was al heel fijn. De klik was er meteen.

Toen nog de stap zetten om ook daadwerkelijk te gaan. Daadwerkelijk de auto in te stappen en de wandel/hardloop sessies met zoveel fijne gesprekken en opdrachten te doorlopen.

Wat kon ik openhartig met je praten. Wat voelde het goed om het gesprek huilend te beginnen en lachend af te sluiten. Van daaruit zijn we kleine stapjes vooruit gegaan. Stapjes die mij gebracht hebben tot waar ik nu ben.

Nu is er weer licht in mijn hoofd en in mijn leven. Nu weet ik weer wie ik ben, wat ik wel en niet wil, waar mijn grenzen liggen en kan ik zeggen dat ik van mezelf houdt. Ik sta weer positief in het leven en gebruik alle tools en gesprekken die we gehad hebben om ook in deze positieve vibe te blijven.

En ja ik “hoor” je nog steeds in mijn hoofd en daar ben ik blij om. Ik ben blij met af en toe een kort gesprek om me weer op de been te krijgen. Een knuffel via een gesproken bericht wat ervoor zorgde dat ik uit mijn negatieve bui kwam, weer was het lachen.

De conclusie is dat je tot me door bent gedrongen en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor. Het leven blijft vallen en opstaan, maar ik kijk er naar uit om ook dat zelf aan te pakken.

Ja, het leven is goed en ik ben mezelf weer en dat heb ik mede aan jou te danken lieve Emmely.
Kim

IK stond centraal en niet de ander!

Rond de zomer van 2022 liep bij mij de emmer flink over: problemen, thuis en werk. Ik moest snel op zoek naar hulp en kwam terecht bij Emmely.

We hebben een intake gedaan en de klik was meteen goed. Alle emoties kwamen vrijwel meteen los en nu bijna een jaar later gaat het al een stuk beter met me.

Maar zijn er toch nog dingen waar ik tegenaan loop. Dan plan ik nog een sessies in of bel haar op. Ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan, ik ben er heel veel mee opgeschoten. Ik heb veel nieuwe dingen over mezelf geleerd en gezien wat ik in bepaalde situaties kan doen.

Emmely leert je de goede en mooie dingen van het leven weer in te zien en leert je naar jezelf te luisteren en goed voor jezelf op te komen. Ik ben heel blij met de sessies die we gehad hebben.

Zit jij niet zo lekker in je vel, aarzel dan niet en neem vooral contact op, het is het echt waard. Emmely, bedankt!
John

Om gecoacht te worden door Emmely zul je moeten wonen in regio:

Limburg

Ons team werkt in heel Nederland, Emmely werkt o.a. vanuit Limburg

Kennismaken met Emmely?

Kennismaken met mijn team van experts?