Emmely: Leuk om kennis te maken

Ik ben Emmely, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Emmely

Hoi! Ik ben Emmely, 40 jaar en woon samen met mijn lieve gezin in het mooie Leudal, een gemeente in een prachtig groot bos/natuurgebied in Midden Limburg. Mensen omschrijven mij als spontaan, eerlijk en makkelijk in de omgang. Je mag jezelf zijn bij mij. Ik heb geen vooroordelen. 

Ik ben een sportief type en hou van hardlopen, wandelen, fietsen en zwemmen. Dit doe ik natuurlijk het liefste allemaal buiten. De natuur is zo mooi, maar je moet het wel zien. Misschien lukt dat jou nu even niet, maar dat ga ik je wel weer leren!

De afgelopen jaren werkte ik in een omgeving die mij geen energie bracht. Onbewust vreet dat aan je. Het kan soms lang duren voordat je het zelf echt beseft. 

Stress

De afgelopen 4 jaren heb ik mij gespecialiseerd in voeding. Ik ben enorm verrast dat voeding zo’n grote impact kan hebben op het mentale vlak. Ik vind het nu geweldig om mensen te ondersteunen en te helpen naar hun doel. Een gezond voedingspatroon zorgt namelijk voor houvast door de dag heen. Dat is voor iedereen goed en met Burn-out / Stressklachten is structuur hierin extra fijn.

Ik heb mijzelf op persoonlijk vlak goed ontwikkeld zodat ik jou de juiste tools kan geven waarmee jij steeds een stapje verder komt.

Zelf sta ik altijd positief in het leven. Ik zie altijd lichtpuntjes en kijk vooruit!

Samen aan de slag?
Ik heb oprechte interesse in jou, luister goed naar jouw verhaal en ik zorg dat je je veilig voelt bij mij. Ik vind dat namelijk erg belangrijk. We gaan samen ontdekken waar jouw kracht ligt. Wie ben je? Waar ben je goed in? Wat wil je? En wat wil je niet meer? Met als doel dat jij persoonlijk kunt groeien en trots bent op jezelf. Nu en zeker ook in de toekomst!

Passie

Wandelen, hardlopen en sporten buiten, in de natuur zorgt ervoor dat ik mijn energie kan opladen. Hierdoor ontstaat er rust en ontspanning. De natuur en bewegen is voor mij het middel om stress en burnout aan te pakken. Tijdens mijn coaching maak ik ook gebruik van ademhalingstechnieken waarbij ik mensen leer hoe ze hierdoor beter kunnen omgaan met stressvolle situaties.

Om gecoacht te worden door Emmely zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Emmely?

Kennismaken met mijn team van experts?