Jacqueline

Leuk om kennis te maken, ik ben Jacqueline, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Jacqueline

Ik ben Jacqueline getrouwd met een creatieve man en moeder van twee volwassenen kinderen. Ik hou van reizen, tuinieren, lekker koken, pittige wandelingen maken en vooral ook veel gezelligheid. Voeding heeft een grote invloed op zowel lichaam als geest en is dan ook een van mijn grote passies.

Gevoeligheid als kracht

In mijn jeugd kreeg ik vaak te horen,, je bent te gevoelig’’. Hierdoor zag ik gevoeligheid een lange tijd als iets verkeerds en ongewenst.

Later in mijn werk, bij een IT Detachering bedrijf, waar ik zorgde voor opleidingen en trainingen van onze specialisten, kwam ik erachter dat gevoeligheid ook een sterk punt kan zijn.

Door rustig en goed te luisteren merk ik ook vaak wat niet gezegd wordt. De juiste vragen brengen mij dan bij de kern van het probleem. Dat werkt goed zowel zakelijk als privé. Daar wil ik jou ook graag bij helpen.

Op zoek naar mezelf

Toch was op een bepaald moment de vraag ,,wie is Jacqueline?” ook een goede vraag voor mijzelf.

Ik ontdekte dat ik meer bezig was met wat anderen van mij verwachtten. Daardoor ging ik te vaak over mijn eigen grenzen. Stilstaan bij mijn gevoel en er ook echt naar luisteren, had ik niet geleerd. Uiteindelijk ging het dan ook flink mis. Er waren momenten dat ik helemaal niets meer kon, niet bewegen en ook niet meer praten.

Hulp zoeken en vinden

Tijd om op zoek te gaan voor professionele hulp. Dat was in 2005 nog lang niet zo aanwezig als nu. Uiteindelijk wel gevonden. Echter nu is duidelijk dat als ik toen een coach van Meulenberg had gehad ik er veel sneller bovenop was gekomen.

Leren van de ervaring

Deze ervaring heeft mij zeer goed geleerd wat het verschil is tussen leven en overleven. Hoe de regie in eigen handen te krijgen EN te houden, door eerst jezelf goed te leren kennen en daar dan dicht bij te blijven. Keer op keer. Tot het een deel van jou is.

En NU? Hoe kan ik jou helpen sterker uit jouw burn-out te komen?

Dat gaan we bijvoorbeeld doen door jou te helpen om jouw kracht, jouw authenticiteit en jouw potentie te ontdekken, te vergroten EN vast te houden. Burn-out wordt dan jouw keerpunt. Het kan wel eens het beste zijn wat je overkomen is. Samen gaan wij nieuwe paden verkennen om zo verder te komen dan je ooit gedacht had. Verandering van binnenuit voor nieuwe resultaten.

Het kan! Wij kunnen het! Jij kunt het!

Om gecoacht te worden door Jacqueline zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Jacqueline?

Kennismaken met mijn team van experts?