Burnout coaching Gouda

Leuk om kennis te maken

Ik ben Linda Hoogendoorn, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Linda

Er ontstaat bij mij een grote glimlach als ik hoor na een herstel uit burn-out: “ik heb weer plezier en vertrouwen in de toekomst; ik ben dankbaar voor hoe ik ben gegroeid.” Ook geeft het mij energie te doen waar mijn passie en kracht ligt: door een aandachtige, diepgaande en coachende aanpak in de natuur jou weer terugbrengen naar jezelf, wie jij bent. 


Mijn leven

In mijn dagelijkse leven ben ik moeder van drie prachtige dochters, getrouwd en woonachtig in het mooie Waalwijk. Ik houd van reizen, goede gesprekken, diepgang en lange zomeravonden. Ik ben een echt mensenmens, een creatieve denker en verbinder pur sang.

Ik heb jarenlang in de financiële dienstverlening gewerkt waarin ik vooral veel ondernemers heb begeleid. In 2016 heb ik na mijn burn-out mijn loopbaan een andere draai gegeven. Inmiddels ben ik alweer jaren werkzaam als burn-out-coach, vitaliteitscoach en trainer. 


Een mooie quote vind ik:

'Yesterday I was clever so I wanted to change the world.  Today I am wise so I am changing myself”

Rumi


Door mijn burn-out vond ik mijn werkplezier

De burn-out waar ik in terecht kwam, is mijn grootste cadeau geweest om echt mijn hart te gaan volgen. Dat is voor mij een prachtige ontwikkelingsreis geweest om mijzelf te realiseren waar het voor mij om draait en wat mij drijft. Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat ik veel heb geprobeerd en vele wegen heb bewandeld, en dat de coach aanpak met veel bewegen mij het meeste geholpen heeft.

Rust

Het geeft mij veel rust om de balans weer teruggevonden te hebben. Mijn leven lang ben ik graag in de natuur geweest. Na een lange wandeling is mijn hoofd weer leeg en komen er mooie inzichten. Deze inzichten maken een diepgaande en blijvende verandering mogelijk.

 

Coach

Naast mijn ervaring heeft mijn opleiding mij een sterke onderbouwing en didactische basis gegeven. Zo ben ik onder meer opgeleid tot: Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en professioneel trainer wat ik combineer met systemisch coachen (opstellingen, maskers en karakterstructuren).
 Persoonlijke ontwikkeling is een ware passie waar ik doorlopend mee bezig ben. Ik zie het als een groot voorrecht om deze ervaring en opgedane kennis te mogen delen.
 

Naar de kern

Veranderen start met loslaten en inzicht. Wij gaan samen aan de slag!
 Belangrijk in de coaching vind ik dat we de onderliggende oorzaken tot de kern oplossen. Samen besteden we daarom volop tijd aan jouw waarden, kwaliteiten en wat jouw drijfveren zijn. Ook integreren we een gezonde leefstijl die past in je huidige leven, krijg je inzicht in patronen, veranderen we negatieve gedachten en verhogen we jouw bewustzijn. Je krijgt hiermee tools aangereikt om duurzaam en versneld te herstellen uit je burn-out.


Een krachtig fundament!

Het is jouw fundament waardoor je bewuster in het leven staat en diepgaande relaties aan kan gaan. Je kwaliteit van leven zal toenemen en je zult je vol zelfvertrouwen voelen en meer energie hebben. Hierdoor ben je in staat om betere keuzes voor jezelf en anderen te maken en komt jouw hele ontwikkeling in een stroomversnelling.

burn-out psycholoog waalwijk

Kernwaarden in mijn coaching

Mijn passie is om mensen te begeleiden (weer) in beweging te komen, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Ik heb ervaren dat mensen zich mentaal beter gaan voelen naarmate ze fysiek actiever worden.

Ik deel deze ervaring graag met de mensen die ik coach en ik zie de mooie vooruitgang die mijn klanten bewerkstelligen

De tientallen mensen die ik heb gecoacht met burn out, laten me zien dat ik doe wat ik leuk vind en waar ik goed in ben!

Om gecoacht te worden door Linda 

zul je moeten wonen:

Brabant

Ons team werkt in heel Nederland, Linda werkt vanuit Brabant

Wat zeggen klanten over Linda?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

'Mijn burn-out als een cadeau'

“Na een lange periode met paniek aanvallen, stress en chronische burn-out klachten wil je graag hulp wat in een eerste golf van Corona lang op zich moest wachten. Gelukkig kwam ik in contact met Linda, waarin ik in een traject kon starten in de buitenlucht.


Wat waren de sessies fijn en was het heerlijk vertoeven in de buitenlucht en vooral in een prachtig bosgebied. Hier kwam ik al tot rust en waren het fantastische sessies welke mij tot een geheel ander persoon hebben gebracht. We zijn gestart met mijn belangrijkste eigenschappen, getallenlijnen en nog heel veel mooie pragmatische sessies. Linda is een persoon welke erg overtuigend is en een luisterend oor bied. Heb heel veel van haar geleerd en ze geeft je een zelfverzekerd gevoel. Ben zelf een perfectionist waar slechte kanten aan zitten, maar Linda geeft je daarvoor de positieve kanten.


Ze geeft je veel zelfvertrouwen en veel tips om snel uit je burn-out te kunnen komen, voor mij een aanrader met haar samen te werken en om de burn-out als een cadeau te ontvangen“


Michael Bool
Projectmanager Logistiek

coaching meulenberg review
Ms. Nameless
Add Your Stars
Beter na talloze hulpverleners

Wat zijn de talenten van Linda?

Luisteren, patronen herkennen, Aanpassingsvermogen (doen wat op dat nodig is ipv wat zou ‘moeten’) Integriteit, Relatie opbouwen, Vertrouwensbasis opbouwen, Uitdagen, Spelenderwijs zichtbaar maken van bestaande patronen, Aanzetten tot zelfreflectie, Respectvol communiceren, Engelengeduld ;)

 

Waar twijfelde je over voordat je met Linda ging samenwerken?

Mijn twijfels vooraf waren voor kritisch van aard. Na talloze hulpverleners te hebben versleten, vraag je jezelf af: ‘wat kan deze me nu nog brengen’. Gelukkig bleken deze twijfels volledig ongegrond.

 

Wat kan je zeggen over de coaching van Linda?

Linda heeft het talent om je op een respectvolle en prikkelende manier aan het denken te zetten. Ze kan ontzettend goed luisteren en houdt je, zonder oordelen, een krachtige spiegel voor. Zelf als zo’n spiegel soms tijdens een sessie erg confronterend kan voelen zal ze de sessie toch altijd met een goed gevoel afsluiten. Ze is behoedzaam en doortastend en daagt je uit de krochten van je ‘zijn’ op een luchtige maar effectieve manier te verkennen. Waar nodig biedt ze je de handvatten om bestaande patronen te doorbreken en nieuwe patronen te omarmen.

 

Dyonne de Mari

Digital Transformer

review ruud meulenberg
Ms. Nameless
Add Your Stars

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Waalwijk rijdt Linda graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt.

Linda is goed in:


Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie?

arrow_drop_up arrow_drop_down