Marc: Leuk om kennis te maken

Ik ben Marc, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Marc

Samen met mijn vrouw, onze dochter en onze hond wonen wij in Venlo. Onze zoon woont in Nijmegen. Ik hou ervan om buiten te zijn, te sporten en geniet van gezelligheid.

Werkervaring

Coachen doe ik al bijna 40 jaar, in de sport, bij de luchtmacht, in het onderwijs en inmiddels al bijna een decennium al zelfstandig coach, waar mijn voorliefde uitgaat naar buiten coachen, in een rustige omgeving op een rustig tempo. Ik heb al meer dan 300 mensen mogen helpen te herstellen van chronische stressklachten en/of een burn-out.

Marc als coach

Empathisch, rustig, gedreven, duidelijk, simpel, to the point, energiek, sportief, open, een deler, een gunner, gefocust, verbonden, iemand met lef en durft naast zijn lach, zijn eigen kwetsbaarheid te laten zien. Kies je voor gebaande paden en krijg je wat je altijd kreeg of ga je voor het ontdekken van een leven met meer ontspanning?

Kernwaarden in mijn coaching

Het belangrijkste is om te starten bij jezelf als wie jij bent! Ken je je eigen unieke persoonlijkheid goed, met de daaraan gekoppelde normen en waarden? Dat gaan we samen scherp krijgen! Handel je daar ook naar?

Om gecoacht te worden door Marc zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Marc?

Kennismaken met mijn team van experts?