Monique: Leuk om kennis te maken

Ik ben Monique, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Monique

Ik ben Monique, samenwonend en moeder van 3 jongens.

Sinds 1991 vlieg ik deeltijd de wereld rond, inmiddels als leidinggevende op zowel continentale als intercontinentale vluchten. Daarnaast heb ik sinds 2010 een praktijk in Complementaire geneeskunde en Coaching.  

Sinds mijn burnout in 1997, mede als gevolg van onverwerkte rouw, ben ik op zoek gegaan naar mijn eigen ik. Wie ben ik, wat doe ik hier en waar word ik blij van. Deze zoektocht heeft geresulteerd in een passie voor de mens in zijn geheel. Vele opleidingen en cursussen volgden om meer kwaliteit van leven te genereren. In eerste instantie voor mezelf en later voor mijn cliƫnten.

Levensvreugde

Burnout heeft mijn verhoogde aandacht omdat het me aan het hart gaat dat zoveel mensen nog niet durven te erkennen dat ze zichzelf onderweg verloren zijn. 

Door mensen weer de regisseur in zichzelf te laten vinden en hun eigen leven weer te leven in plaats van overleven komt er weer ruimte voor levensvreugde. 

Ik vind het telkens weer een voorrecht om met mensen op pad te mogen, heerlijk in de natuur te bewegen en het lichaam weer in een gezonde conditie te krijgen.

De beloning is dat mensen uiteindelijk blij en gezond weer afscheid nemen.

Mijn missie

Ervoor zorgen dat je weer blij en gezond afscheid van mij neemt. 

Om gecoacht te worden door Monique zul je moeten wonen in regio:

Limburg

Ons team werkt in heel Nederland, Monique werkt o.a. vanuit Limburg

Kennismaken met Monique?

Kennismaken met mijn team van experts?