Yvon: Leuk om kennis te maken

Ik ben Yvon, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Yvon

Hi, ik ben Yvon, levensgenieter, reiziger, mensen-mens, moeder van 4 heerlijke mannen wat ik een voorrecht vindt om die te mogen opvoeden. Nou ja, zij voeden mij ook op want wat leer ik veel van ze. Ik laat me graag verrassen door het leven en wat er op mijn pad komt en laat me vaak leiden door mijn intuïtie. Ik woon in Alphen aan den Rijn, het midden van het Groene Hart en de Randstad.

Ervaring 
Ik ben in het verleden iemand geweest van 12 ambachten 13 ongelukken en heb o.a. in de reiswereld en de evenementen- en congresbranche gewerkt. Ik ben van service verlenen naar hulpverlenen gegaan en weer terug. Het werken in een internationale sfeer en het snelle schakelen tussen culturen, mensen, talen en situaties was een tweede natuur voor me. Daarnaast had ik ook behoefte aan diepgang en ben studies gaan volgen o.a. energetisch therapeut, loopbaancoach en integraal leefstijl en vitaliteitscoach. Tevens  trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en zo letterlijk en figuurlijk mijn rugzak mogen vullen met kennis en ervaring. 

Mijn ervaring met burn-out
Daar kwam ook een stuk levenservaring bij in de vorm van een fikse burn-out van een paar jaar die mijn leven heeft veranderd en hoe vervelend ook ik niet had kunnen missen. Misschien wel willen maar dan had ik er niet zo bij gezeten als nu. Ik kon de hele wereld aan, dacht ik en vond ik en het moment dat ik letterlijk van mijn stoel viel en het licht uit ging zag en voelde ik dan ook echt niet aankomen. Mijn lichaam stopte er gewoonweg mee en zei, “als jij het niet doet dan doe ik het”. Hulp was in die tijd moeilijk te vinden waardoor het onnodig lang heeft geduurd. Nadat ik lichamelijk sterker werd kon ik met mezelf aan de slag, op zoek naar mijn eigen identiteit. Door een traumatische ervaring in mijn vroege jeugd voelde ik me niet gezien en heb ik geleerd me aan te passen aan anderen en aan situaties. 

Op reis

Doordat dit een tweede natuur van me werd heb ik hierdoor ook geleerd dat ik goed kan aanvoelen wat er speelt en heb daar uiteindelijk mijn kracht van gemaakt.

Een boeiende reis die ik met vallen en opstaan heb gemaakt en geworden ben wie ik in wezen al was. 

Leefstijl
Een gezonde leefstijl is essentieel om met een burn-out om te gaan. Je geestelijk en lichamelijk fit voelen, daar gaan we aan werken. Meer energie in je lijf, meer mentale rust in je hoofd, lekkerder in je vel zitten, kortom meer voldoening in je leven. Waarbij goede voeding, lekker bewegen, ontspanning, mindset en eigen regie de pijlers zijn die met elkaar in verbinding staan.

Ik geloof dat nieuwe informatie zorgt voor een bewustzijnsverandering waardoor je anders naar jezelf en de wereld gaat kijken en andere, betere keuzes kunt maken, die je meer balans geven. Vanuit je hoofd naar je hart.

Samen op reis?
Ik vind het mooi om een stukje met je mee te mogen lopen en tools aan te reiken om je echt naar jezelf te laten kijken, te voelen waar je echt blij van wordt en wat er echt toe doet. 

Ik zie en voel de mensen echt, ik kan met iedereen en vind niets gek. Ik vraag door, confronteer, houd ze een spiegel voor en schep daarbij een sfeer van vertrouwen waarbij er ruimte is voor een lach en een traan.

“Als je in beweging komt ontstaat de weg vanzelf”

Kernwaarden in mijn coaching

Mijn kernwaardes zijn heel belangrijk voor me en zie je terug in mijn leven en mijn werk als coach. Werken en leven vanuit verbinding, in vrijheid. Waarbij ik beweging, letterlijk en figuurlijk heel belangrijk vind. En de natuur voor mij essentieel is om op te laden en alle elementen met elkaar te verbinden.

Om gecoacht te worden door Yvon zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Yvon?

Kennismaken met mijn team van experts?