Lees dit goed!

Top dat je mijn e-book hebt gedownload. Je krijgt binnen een paar tellen een mail van mij met daarin het e-book. 

Je hebt mijn e-book waarschijnlijk gedownload omdat je je herkent in de signalen van stress en/of burn-out. Het e-book helpt je vast te stellen of je een burn-out hebt of niet. Twijfel je? Neem contact op via info@ruudmeulenberg.nl

Maar: hoe zou je het vinden als je nu direct aan de slag kunt met stressklachten?

Even voorstellen: Ruud Meulenberg

Ik was 19 toen ik een burn-out kreeg. 2 studies, 20 uur werken, sporten op een stevig niveau, een eiwit intolerantie (lichamelijke malheur) en een wil om altijd maar door te gaan zorgden ervoor dat ik met hartklachten en uitvallende ledematen in het ziekenhuis terecht kwam.

De weg naar herstel heeft bij mij 2 jaar geduurd, en nog altijd is de angst om weer ziek te worden aanwezig. Inmiddels help ik elke dag weer mensen bij het herstel van een burn-out. 

Dit doe ik samen met mijn team door gerichte 1-op-1 coaching, webinars, blogs en in onze online community met meer dan 3000 actieve deelnemers.

Ruud-Meulenberg

Aan de slag met je stress voor slechts €15,-

Omdat jij zojuist mijn e-book hebt gedownload krijg je een eenmalig aanbod om gelijk met je stress aan de slag te gaan. Ruim 20.000 mensen hebben inmiddels gewerkt aan hun stress door mee te doen aan de Stressvrij Challenge

De Stressvrij Challenge helpt je op een hele praktische manier om je stress direct te verminderen. Gemiddeld wordt deze challenge gewaardeerd met een 9.1!

Door je aan te melden krijg je 21 dagen lang, iedere dag een praktische opdracht om mee aan de slag te gaan. Dit is voor iedereen te doen en zo gemaakt dat je het direct kunt toepassen.

Het mooie is, je kunt NU meteen beginnen!

Wil je dus nu aan de slag om je stress direct te gaan verminderen en weer meer te gaan genieten van het leven? (zoals het bedoeld is) Voor slechts €15,- heb je de mogelijkheid:

Normaal gesproken betaal je voor deze challenge € 30,-

Nu eenmalig: € 15,-

stressvrij-challenge-1

21 dagen stressvrij challenge

Een greep uit de onderwerpen

De volgende dingen komen aan bod:

  • Omgaan met lastige mensen
  • Gezonde beweging (voor iedereen)
  • Je telefoongebruik
  • Gezond grenzen aangeven
  • Je slaap verbeteren
  • Voor jezelf opkomen.
  • Etc.

“Vooruitgang gebeurt niet door te zitten en te luisteren maar door te ervaren en te doen”

€ 30 €15,-

21 dagen stressvrij challenge

Start nu!