Coaching bij burn-out

op weg naar een beter leven na je burn-out

Bekijk onze aanpak

Snel aan de slag

Binnen een week
al aan de slag

Experts

Goed opgeleide coaches die expert zijn in burn-out

Maatwerk

Volledig gericht op jou
en jouw situatie

Herken je dit?

coaching-stress-burnout-irritatie

Kort lontje

Je irriteert je aan collega’s, familie, kinderen en kan niet meer genieten.

verminderde prestaties

Moe en uitgeput

De rek is er uit (ook op je werk). Je kunt jezelf niet meer pushen en voelt je leeg.

ziekteverzuim

Lichamelijke klachten

Er zijn geen duidelijke oorzaken te vinden voor je lichamelijke klachten.

coach-burnout-stress-meer-genieten

Paniek

Je raakt snel in paniek in eenvoudige situaties of je hebt zelfs paniekaanvallen.

slapen-stress

Slaapproblemen

Een nacht goed doorslapen lijkt eeuwen geleden. Je ligt maar wakker en piekert.

boos-stress

Angst voor de toekomst

Je vraagt je af of het wel weer goed met je komt en of je burn-out ooit over gaat.

Allereerst: goed dat je hier bent!

“De eerste stap zetten naar geschikte hulp is niet eenvoudig, maar gaat je goud opleveren”.

Aan iedereen die
last heeft van burn-out:

We willen je eerst geruststellen: Het komt weer goed! Je kunt volledig herstellen van een burn-out. Maar daarvoor moet er natuurlijk wel wat gebeuren en daar kunnen wij je bij helpen.

Meulenberg Training & Coaching richt zich volledig op begeleiding bij stress en burn-out.
Zogezegd: We doen niets anders! Onze absolute expertise en ervaring op het gebied van burn-out helpen jou om volledig te herstellen.

Wat gebeurt er als je contact opneemt?

Begrijp goed dat we jouw situatie heel serieus nemen. We doen daarom ons uiterste best om binnen 24 uur met je in contact te zijn.

1
We starten met een vrijblijvend adviesgesprek om te kijken wat er precies aan de hand is en om de juiste strategie te kiezen.
2
Vervolgens ga je samen met je coach buiten in de natuur aan de slag met nuttige tools om de juiste vervolgstappen te ontdekken.
3
Uiteindelijk helpen we je met het borgen van de geleerde lessen en blijven betrokken tot het gewenste resultaat is behaald.
coaching-burnout-review

‘Door buiten te zijn en door fysieke inspanning te combineren met gesprekken en oefeningen ben ik een enorm stuk verder geraakt op mijn zoektocht naar balans in het leven. Met dank aan mijn coach!’

Hans, 55+, hevige stress en burn-out

Hoe ziet de coaching er uit?

Tijdens de coaching ervaar je dat je praktische opdrachten krijgt die je diepgaande inzichten opleveren over jezelf, je eigen handelingen en gedrag en wat je het beste kunt doen om dit gezond te houden.

We helpen je grenzen aan te geven, een gezonde eigenwaarde op te bouwen, we leren je te vertrouwen op jezelf en natuurlijk ook je energie te managen.

Stap voor stap neemt je coach je mee door het gehele herstelproces, van acceptatie, naar herstel, naar borging van alles wat je geleerd hebt. Wees gerust, je bent niet de eerste en zeker ook niet de laatste. We staan voor je klaar.

Onze missie? Een beter leven na je burn-out!

De resultaten van burn-out coaching

Plezier en energie

Plezier en energie

Je hebt weer plezier in je werk, leven en hobby’s, en voelt de energie.

Voldoening

Voldoening

Je krijgt weer energie van de dingen die je doet, en je haalt er voldoening uit.

zelfkennis

Zelfkennis

Door een traject leer je jezelf echt kennen en dus ook wat goed voor je is.

Tevreden

Tevreden

Je bent tevreden met jezelf en je (werk)prestaties, ook als dit wat minder is.

Beter slapen

Beter slapen

Je slaapt goed en je begint de dag met energie.

zin in het leven

Zin in het leven

Je hebt grip op je werk en leven en je weet wat je moet doen om dit zo te houden.

Hoe kunnen we jou helpen?

Deze mensen gingen je voor:

In het begin van mijn traject, durfde ik geen auto meer te rijden vanwege mijn paniekaanvallen. Gaandeweg mijn herstel slaagde ik hier stapje voor stapje weer in. Ik kon me niet voorstellen dat dit ooit over zou gaan, maar mijn coach heeft me hier geweldig in geholpen. 

Ik werk weer fulltime, weet waar mijn grenzen liggen en ik kan weer genieten. 
Jaap
Ik had nooit gedacht dat ik burn-out zou gaan. Het leek zo ver van mijn bed. Toen ik omviel zat ik binnen en leek de wereld om me heen in te storten. De eerste maanden heb ik zelf door geploeterd, maar mijn echte herstel begon pas toen ik mijn coach inschakelde. Praktische oefeningen zorgden ervoor dat ik stevig tot nadenken werd aangemoedigd. Dit heeft me echt geholpen er weer bovenop te komen
Marjolein
Ik vreesde dat mijn eigen bedrijf failliet zou gaan als ik zou uitvallen. De vrees werd waarheid en ik moest zo snel mogelijk weer aan het werk. De adequate aanpak van mijn coach heeft me geholpen op het juiste spoor te belanden en dit ook vol te houden. Mijn bedrijf is er nog, maar het belangrijkste is dat ik mijn eigen leven leef, in plaats dat van een ander. 
Gert

Samen naar je werkgever?

Het laatste wat je wilt is dat de coaching die je echt verder gaat helpen financieel niet haalbaar is. Natuurlijk denken we met je mee, maar we willen je ook graag ontzorgen. We maken een plan op maat, en samen kunnen we daarmee naar je werkgever.

We helpen je dus van A-Z.

Wij werken ook voor:

Ontdek ook onze stress coaching

Naast onze burn-out coaching bieden we bij Ruud Meulenberg ook uitgebreide stress coaching aan. Of je nu te maken hebt met werkgerelateerde stress of persoonlijke uitdagingen, onze stress coaching kan je helpen effectieve strategieën te ontwikkelen om stress te beheersen en te verminderen. Meer weten? Bezoek onze stress coaching pagina voor meer informatie.

Hoe kunnen we jou helpen?

of stuur een e-mail naar info@ruudmeulenberg.nl

Veel gestelde vragen

Nee: mits je maar gedoseerd en verstandig beweegt, helpt beweging enorm bij het herstel van burn-out. Om de beweging geschikt te houden, doe je er verstandig aan eerst alleen samen met je coach te bewegen.

Nee: Een burn-out blijft natuurlijk altijd een herinnering, maar dat betekent niet dat je er ook last van hoeft te houden. Je coach helpt je om deze herinnering als ankerpunt in te gaan stellen zodat je een leven krijgt dat veel meer echte inhoud heeft als voor je burn-out.

Nee: de lengte van een burn-out varieert inderdaad, maar je coach zal je helpen om op het juiste herstel-spoor te komen om effectief te gaan herstellen. Helaas zien we regelmatig mensen die met niet gespecialiseerde hulp jarenlang lopen te kwakkelen. Dit is dus zeker niet nodig!

Zeer zeker niet waar: Enkel de allerbeste doorzetters krijgen een burn-out! We zien dagelijks enorme doorzetters die altijd voor hun omgeving fantastisch zijn geweest.

Nee: Sterker nog: de bewezen aanpak van buiten, beweging en coaching is beproefd. Het binnen zitten en praten zonder te bewegen doet afbreuk aan het herstel. Trouwens: Veel van onze coaches hebben een psychologische achtergrond. Het beste van alle werelden.

Wij stellen samen met jou een plan van aanpak op. Bedenk dit: Ziekteverzuim kost minimaal €250,- per dag. De kosten van dit traject zijn een fractie van de kosten van een burn-out (gemiddeld €75.000,-) Denk aan gevolgen als: Verlies van kennis en kunde door het ziekteverzuim en overbelasting op collega’s omdat het werk gedaan moet worden. We maken een concreet plan van aanpak waardoor een werkgever weet waar hij/zij aan toe is. Voor de werkgever geldt heel simpel: hoe sneller jij herstelt van je burn-out hoe beter dit is!

Uiteraard helpen we je hierbij.