Daniëlle: Leuk om kennis te maken

Ik ben Daniëlle, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Daniëlle

Mijn naam is Daniëlle, ik ben 46 jaar en ik woon met mijn gezin in Groningen op een plek waar ik zo de natuur in stap. Bewegen is erg belangrijk voor mij, je vindt mij dan ook vaak wandelend of rennend buiten tussen de weilanden of in het bos.

Ervaring:

Na een werkervaring van 22 jaar in het basisonderwijs als leerkracht, ben ik na mijn eigen burn-out een aantal jaren geleden begonnen als stress en burn-out coach in de natuur. Tijdens de coachingsopleiding vielen voor mij alle puzzelstukjes op de goede plek en wist ik dat ik mijn missie had gevonden; anderen helpen naar simpelweg meer geluk.

Daniëlle als coach

Als professional, ervaringsdeskundige en als mens help ik jou om patronen te doorbreken die niet meer helpend voor jou zijn. Je gaat kijken naar jouw belemmerende overtuigingen en deze zetten we om in positieve overtuigingen. Je zal minder in je hoofd gaan zitten en meer gaan voelen, waardoor er meer rust en minder stress ontstaat. Je zelfvertrouwen neemt toe, je kunt weer je eigen grenzen aangeven en daarmee krijg je weer de regie over je eigen leven. Jij bepaalt over jou zelf en niemand anders; deze mindset gun ik iedereen!

Kernwaarden in mijn coaching

Vertrouwen op jezelf en in mij als coach. Zelf de verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen herstelproces. Jezelf veilig voelen om je open te kunnen stellen voor nieuwe inzichten. Ik ben invoelend en weet de juiste vragen op het goede moment te stellen. Je zult gaan ervaren wat er gebeurt als je meer uit je hoofd gaat en meer gaat voelen; er zal een wereld voor je open gaan 🙂

Wat mensen zeggen over Daniëlle

Actief verder gaan met wat echt belangrijk is!

Door de juiste vragen op het juiste moment te stellen, heeft Daniëlle mij na laten denken over de richting die ik op wil.

Daar waar ik de neiging had stil te blijven staan, wist ze mij door het aanbieden van verschillende werkvormen te laten denken vanuit mogelijkheden en vooruit te gaan. Daniëlle laat je op een andere manier naar jezelf kijken, waardoor je zin krijgt om actief verder te gaan met hetgeen wat voor jou belangrijk is.

Als je het gevoel hebt dat je blijft ronddraaien in een cirkeltje, is een afspraak met Daniëlle zeker een aanrader!

Annemiek

Een nieuw begin

Tijdens de intake heb ik verteld dat ik graag meer overzicht wilde hebben in mijn eigen organisatie (werk en privé) en ik wilde een manier vinden hoe ik mij minder negatief liet beïnvloeden door negatieve prikkels (ook werk en privé).

Door kleine aanwijzingen van Daniëlle en vooral ook door haar luisterend oor, ben ik zelf aan het werk gegaan om mijn hulpvraag geen hulpvraag meer te laten zijn.

Hoe ik dit coachtraject heb ervaren: Prettig, ik ben blij dat we niet te diep op ‘problemen’ zijn ingegaan. We hebben ze niet ontkent, maar zijn met mijn achtergrond zoekende gegaan naar het juiste spoor. Door een goed luisterend oor kwam ikzelf tot ontdekkingen.

Wat ik geleerd heb: Ik heb geleerd om mezelf te accepteren en om mijn positieve eigenschappen te vergroten.

Ik heb mijzelf kunnen herpakken en Daniëlle heeft me het laatste zetje gegeven om weer perspectief in een uitdagende toekomst te zien.

Of ik tevreden ben: Zeker! Zie bovenstaande… 😉

Karin

De kracht van juiste vragen stellen

Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen heeft Daniëlle ervoor kunnen zorgen dat ik meer in mogelijkheden ben gaan denken in plaats van belemmeringen. Ze heeft mij laten inzien dat het prima is om van het veilige/vertrouwde pad af te stappen en nieuwe kansen te ontdekken. Het resultaat hiervan is dat ik veel vaker de vraag aan mijzelf stel “waarom niet?”. Wat houdt mij nu tegen om deze kans niet aan te pakken?

Of het mij heeft geholpen? Absoluut. Dus twijfel je nog over coaching. Waarom niet?

Rob

Ons team is actief in heel Nederland, Daniëlle werkt o.a. vanuit:

  • Groningen

Kennismaken met Daniëlle?

Kennismaken met mijn team van experts?