Emmely: Leuk om kennis te maken

Ik ben Emmely, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Emmely

Genieten met hoofdletter G zoveel als dat kan, dat is Emmely. Het liefst samen met mijn zoon, vriend en hond, maar zeker ook alleen. Nieuwe plekken ontdekken, ieder seizoen is fijn, maar je maakt mij het meest blij met de zon. Ik hou enorm van bewegen, (hard)lopend, op de fiets of in het water.

Ervaring:

Ik ben 15 jaar werkzaam geweest in de dienstverlening binnen de woningcorporatie. Met ups, maar helaas ervaarde ik meer downs. In 2016 rolde ik vanuit een bore-out de sport, voeding en leefstijlbranche in. Hier ontdekte ik wat werken met passie betekende plus dat coachen mijn tweede natuur is.

Emmely als coach

Mensen omschrijven mij als spontaan, eerlijk, iemand die goed kan luisteren en makkelijk is in de omgang. Je mag jezelf zijn bij mij. Ik heb geen vooroordelen. Als ik ergens voor ga, dan doe ik dat voor de volle 100%. Jouw doel wordt ook mijn doel. De mensen die mij kennen weten dat ik een nuchter persoon ben en op het juiste moment mijn humor inzet. Zelf sta ik positief in het leven. Ik zie altijd lichtpuntjes en kijk vooruit!

Kernwaarden in mijn coaching

Puur, dankbaarheid, eenvoud, ontspanning, bewust, oprecht, levenslust en veiligheid. Dat zijn mijn kernwaarden. Jezelf (her) ontdekken zonder masker op en je helemaal vrij voelen, met vertrouwen de toekomst in. Ik neem je mee en laat je de kleine mooie dingen in de wereld weer zien en vooral voelen!

Wat mensen zeggen over Emmely

IK stond centraal en niet de ander!

Rond de zomer van 2022 liep bij mij de emmer flink over: problemen, thuis en werk. Ik moest snel op zoek naar hulp en kwam terecht bij Emmely.

We hebben een intake gedaan en de klik was meteen goed. Alle emoties kwamen vrijwel meteen los en nu bijna een jaar later gaat het al een stuk beter met me.

Maar zijn er toch nog dingen waar ik tegenaan loop. Dan plan ik nog een sessies in of bel haar op. Ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan, ik ben er heel veel mee opgeschoten. Ik heb veel nieuwe dingen over mezelf geleerd en gezien wat ik in bepaalde situaties kan doen.

Emmely leert je de goede en mooie dingen van het leven weer in te zien en leert je naar jezelf te luisteren en goed voor jezelf op te komen. Ik ben heel blij met de sessies die we gehad hebben.

Zit jij niet zo lekker in je vel, aarzel dan niet en neem vooral contact op, het is het echt waard. Emmely, bedankt!

John J.

Nu is er weer licht in mijn hoofd en in mijn leven!

Donkere dagen, donker in mijn hoofd, even geen uitweg meer vinden en dan komt Emmely op mijn pad. Het intakegesprek was al heel fijn. De klik was er meteen.

Toen nog de stap zetten om ook daadwerkelijk te gaan. Daadwerkelijk de auto in te stappen en de wandel/hardloop sessies met zoveel fijne gesprekken en opdrachten te doorlopen.

Wat kon ik openhartig met je praten. Wat voelde het goed om het gesprek huilend te beginnen en lachend af te sluiten. Van daaruit zijn we kleine stapjes vooruit gegaan. Stapjes die mij gebracht hebben tot waar ik nu ben.

Nu is er weer licht in mijn hoofd en in mijn leven. Nu weet ik weer wie ik ben, wat ik wel en niet wil, waar mijn grenzen liggen en kan ik zeggen dat ik van mezelf houdt. Ik sta weer positief in het leven en gebruik alle tools en gesprekken die we gehad hebben om ook in deze positieve vibe te blijven.

En ja ik “hoor” je nog steeds in mijn hoofd en daar ben ik blij om. Ik ben blij met af en toe een kort gesprek om me weer op de been te krijgen. Een knuffel via een gesproken bericht wat ervoor zorgde dat ik uit mijn negatieve bui kwam, weer was het lachen.

De conclusie is dat je tot me door bent gedrongen en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor. Het leven blijft vallen en opstaan, maar ik kijk er naar uit om ook dat zelf aan te pakken. Ja, het leven is goed en ik ben mezelf weer en dat heb ik mede aan jou te danken lieve Emmely.

Kim P.

Stapje voor stapje heb jij mij het vertrouwen teruggegeven

Ik weet nog dat ik jou in oktober ontmoette. Ik kwam thuis te zitten met een burn-out en totaal onzeker over mijn lijf wilde ik het traject m.b.t. wandelcoaching aan gaan met jou.

Mijn lichaam was toendertijd zo op dat het als ‘lood’ aanvoelde, veel onrust, angst, vermoeidheid etc. Ik durfde geen wandeling meer te maken omdat ik bang was door mijn benen te zakken.

Stapje voor stapje heb jij mij het vertrouwen weer gegeven dat ik het kon! Mezelf op de eerste plek zetten was stap 1. En dat is me tot op de dag van vandaag nog gelukt!

Het was een hele pittige periode waaruit ik veel heb geleerd en nu nog leer. Maar nu bijna een jaar later heb ik weer zin om dingen te ondernemen en verder te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling. Bedankt voor alles!

Shirley M.

Ons team is actief in heel Nederland, Emmely werkt o.a. vanuit:

  • Limburg

Kennismaken met Emmely?

Kennismaken met mijn team van experts?