Han: Leuk om kennis te maken

Ik ben Han, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Han

Samen met mijn vrouw, onze zoon en 3 rode katten woon ik in Hilversum, vlakbij de Hoornboegse heide. Voor mij een ideale locatie omdat ik het heerlijk vind om in de natuur te kunnen sporten (hardlopen, mountainbiken en trainen voor een survivalrun).

Ervaring:

Ik ben al sinds 1991 werkzaam in de hulpverlening, grotendeels als bedrijfsmaatschappelijk werker. In die rol en als coach bij Meulenberg begeleid ik dagelijks mensen met stress en burn-outklachten. Daarnaast geef ik al jaren assertiviteitstrainingen en sinds 2023 ook groepstrainingen gebaseerd op de Acceptance & Commitment Therapy (ACT).

Han als coach

Ik vind het in mijn coaching essentieel om goed contact te maken met mijn klanten en aansluiting te houden bij het proces. ‘Beter leren VOELEN’ vormt een van de rode draden in mijn trajecten en ik maak gebruik van ervaringsgerichte oefeningen voor meer impact van de coaching. Ik ben vrij oplossingsgericht en pragmatisch ingesteld. Mijn specialisaties zijn de ademhaling en het inzetten van bewegen om je beter te helpen voelen. Tussen de sessies door hou ik via whatsapp contact om iemands ontwikkelingsproces beter te kunnen volgen.

Kernwaarden in mijn coaching

Ik richt me op het vergroten van je authenticiteit en openheid, eerlijk naar jezelf en de ander durven zijn, je gevoel meer als kompas leren hanteren en regie nemen en houden over je eigen leven.

Wat mensen zeggen over Han

Een betrokken, positieve en enthousiaste coach

Han maakt een heldere en concrete koppeling tussen je lichaam en geest met behulp van hardlopen. Hij geeft stof tot nadenken en helpt je bij het vinden van nieuwe inzichten. Han is een betrokken, positieve en enthousiaste coach waar je fijne en goede gesprekken mee kan voeren. Ik had nooit gedacht dat ik hardlopen leuk zou kunnen vinden, ik rende niet eens om de trein te halen, maar nu doe ik niets liever!

Lonneke B.

Vertrouwen terug in mezelf en mijn lichaam

Toen ik Han leerde kennen ging het echt niet goed met me. Ik was na een half jaar overspannen zijn maar snel weer opbouwen in werk en daarnaast proberen te herstellen, na het aflopen van mijn contract nog veel dieper ingestort. Ik had veel last van angstklachten (o.a. veel piekeren), slapeloosheid, vermoeidheid, fysieke spanningsklachten, overspoelende emoties etc. Ik voelde me erg kwetsbaar; overspoeld door wat er in mijn lijf en hoofd gebeurde en daarin erg verloren.

Het traject met Han heeft mijn geholpen om weer vertrouwen terug te krijgen in mijn lichaam en in mezelf in het algemeen. In eerste instantie hielp het me om weer een sportritme op te pakken, wat me ook door de weken heen weer een stukje houvast en plezier gaf. Het gaf me echt een goed gevoel om zo zelf actief aan de slag te kunnen gaan met mijn herstel.

Ik vond het heel fijn dat je me echt aansprak op mijn gezonde kant. Dat deed je met humor, positiviteit, vriendelijkheid en nuchterheid. De sessies voelden niet zwaar en ernstig, maar ik voelde me erna juist licht en had meestal echt zin om te gaan. Tegelijkertijd gaf je wel erkenning voor bepaalde moeilijke dingen die ik meegemaakt had (zoals in de relatie met mijn zus of in situaties met vriendinnen). De dingen die ik daarin lastig vond, kon jij vanuit een hele milde bril zien, en je leerde me om mezelf óók in die dingen die ik moeilijk vond, te accepteren.

Ik ben echt super dankbaar voor dit traject, en voor hoe het mij weer op de been heeft geholpen. Dus dankjewel daarvoor! 🙂
Rianne

Mooie leermomenten in de natuur

Han combineert een wandeling/run op de hei met leermomenten, confrontaties, oefeningen en inzichten om je weer/verder op weg te helpen. Hij staat ook even stil bij een mooi uitzicht, een ree, of wijst je op een fantastische metafoor in de natuur. Heilzaam!

Linda Z.

Ons team is actief in heel Nederland, Han werkt o.a. vanuit:

  • Flevoland
  • Utrecht

Kennismaken met Han?

Kennismaken met mijn team van experts?