Jeroen: Leuk om kennis te maken

Ik ben Jeroen, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Jeroen

Leuk je te ontmoeten. Met mijn vriendin en twee tienerdochters woon ik aan de mooie Portugese Zilverkust. Ik houd erg van het buitenleven en golfsurfen, hiken en trailrunnen zijn mijn favoriete activiteiten. Ook ben ik gek op schrijven en koken. Maar reizen is mijn grootste passie!

Ervaring:

Voordat ik naar Portugal emigreerde, werkte ik jarenlang als coach in de hulpverlening, gericht op dak- en thuisloosheid, criminaliteit, scholing, werk, en meer. Hoe uitdagend de omstandigheden ook waren, ik vond altijd iets positiefs om op te bouwen, en dat vormde mijn basis in coaching. Echter, toen ik zelf te maken kreeg met een burn-out, bevond ik mezelf in de positie waarin ik hulp nodig had. Gelukkig heeft een coach van Meulenberg me geholpen om er weer bovenop te komen!

Jeroen als coach

Vanuit Portugal coach ik vooral online. En als echt buitenmens én coach van Meulenberg, neem ik je soms ook online mee naar buiten! Zo doen we ´buiten-online´ oefeningen om te werken aan jouw stress of om je energie weer op te bouwen. Vaak wonen mijn coachees buiten Nederland, zoals expats of studenten die het liefst gecoacht worden in hun moedertaal, of mensen die reizen om aan zichzelf te werken. In zulke gevallen is online coaching de ideale – en vaak noodzakelijke – ondersteuning tijdens hun herstelproces.

Kernwaarden in mijn coaching

Mensen vertellen me vaak dat ze zich snel op hun gemak voelen bij mij. Ze waarderen dat ik er altijd voor hen ben en hen op een warme manier confronteer. Soms leidt dit tot tranen, maar vaak ook tot lachen. Samen werken we eraan om jouw energie en levenslust weer terug te vinden!

Wat mensen zeggen over Jeroen

Gevoel is niet statisch en daar kan ik leren mee dealen

Doel van het traject was meer inzicht verkrijgen in een langslepend thema “bindingsangst”. Gedurende het traject raakte ik plotseling op een vervelende manier mijn baan kwijt. De deksel van Pandora was er nu helemaal af. Wat meer onderliggende problematiek (met betrekking tot mijn verleden) kwam vervolgens wat meer aan de oppervlakte. Zo leek het met mijn zelfvertrouwen slecht gesteld en vond ik de mening van andere mensen belangrijk. Daar was ik me eerst niet zo bewust van.

Momenteel zit ik nog in het proces, maar herken beter de signalen. Soms geef ik dingen meer de tijd; Soms voelt iets op dat moment heel naar, maar op een ander moment kan het ook weer anders voelen. Gevoel is niet statisch en daar kan ik leren mee dealen. Daar meer balans in vinden en kan daarbij de dingen blijven doen die ik belangrijk en leuk vind.

Bindingsangst is een onderdeel van mij en hoeft niet zozeer geëlimineerd te worden. Bijvoorbeeld accepteren dat het er is en eerlijk zijn naar mezelf én anderen is stap één in het proces. Dus delen i.p.v. verstoppen en weglopen. Verder is het een proces die verder gaat. Het traject heeft me meer bewust gemaakt van dingen die ik van mezelf niet kende, de uitdaging is nu om daar mee verder te gaan. Belangrijkste is misschien open ergens in te staan en niet meer verstoppertje te spelen.  Prettig aan de samenwerking vond ik bovenal de gelijkwaardigheid en echtheid in het contact. 

José

Ons team is actief in heel Nederland, Jeroen werkt o.a. vanuit:

  • Online coaching

Kennismaken met Jeroen?

Kennismaken met mijn team van experts?