Kim: Leuk om kennis te maken

Ik ben Kim, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Kim

Hallo en welkom! Ik ben Kim en woon samen met Hans en kat Sammie in Beuningen. Inmiddels kan ik, zonder schuldgevoel, op een mooie dag het ‘to-do’ lijstje laten voor wat het is. Ik ga zitten met een boek, geniet van onze tuin of maak een wandeling. Het liefst met een zonnetje op mijn gezicht.

Ervaring:

In 1999 begon ik met mijn eerste baan. Verzekeringen, dat was mijn wereld. En daar mocht ik in 2017 uitvallen met burn-out achtige klachten. Toen een ramp, inmiddels een groot cadeau. Door het roer volledig om te gooien ontdekte ik het coachvak en startte ik in 2018 als vitaliteitscoach. Inmiddels aangevuld met specialisaties op het gebied van stress, burn-out, trauma en het familiesysteem.

Kim als coach

Na mijn uitval ontdekte ik dat ik vaak ‘ja’ zei terwijl ik ‘nee’ voelde. Dit wilde ik niet langer, maar ‘wat dan wel?’ En dan werd het stil, want ik wist het niet. Ik wist niet eens wie ik was. Daar start ons onderzoek, bij jou. Bij je hoofd, je lichaam, je patronen, je gedachten, je emoties. Ze komen allemaal aan bod en we zoeken naar dat, wat jou in actie brengt of juist belemmert. We kijken vooruit en terug. Dit doen we met aandacht voor het hele plaatje en voor wat in eerste instantie niet direct zichtbaar is. Alle antwoorden zijn er al maar het is zoeken op nog onbekende plekken.

Kernwaarden in mijn coaching

Mijn doel is om jou te begeleiden bij jouw proces zodat jij weer lekker in je vel gaat zitten. Zie mij als een ‘tijdelijk helpende hand’. Ik help je bij veranderen, dingen beter kunnen of goed genoeg vinden, jezelf te accepteren en gelukkig te worden. Spreek ik je binnenkort?

Wat mensen zeggen over Kim

Kim is prettig, rustig en maakt ruimte voor het moment

Toen ik startte met het traject was ik ongeveer weer 6 maanden volledig aan het werk na mijn burn-out, maar nog wel met worstelingen over hoe ik mijn nieuwe leven zou willen gaan inrichten. Daar kwam ik niet in verder. Ook wel een stukje negativiteit, over mijn leven en over mezelf. Ik denk dat ik daar uiteraard nog wel stappen in te maken heb, maar het lukt me beter om bij mezelf stil te staan, meer naar m’n buik te ademen, het valt me meer op als ik niet in het nu leef en me daarop richten gaat beter.

Ik mediteer meer, doe meer ademhalingsoefeningen, schrijf regelmatig (helaas niet dagelijks) in een boekje. Want ik merk dat er toch een stukje connectie verloren gaat als ik het niet doe. En als mijn agenda me soms weer aanvliegt, dan probeer ik echt te denken: doe ik dit voor een ander of voor mezelf en probeer dan een betere keuze te maken.

Het was heel fijn dat je geduld met mij had en me dingen wel 10 keer wilde uitleggen. Je hebt veel kennis over de dingen waar ik nog onbekend mee was, maar die door onze gesprekken naar boven kwamen. Dat is iets waar ik echt veel aan heb gehad en nog aan heb.

De werkwijze van Kim is prettig, rustig, ruimte voor hoe het is op dat moment. Het wandelen tijdens de sessies beviel mij ook heel goed.

Kristin

Terug op de goede weg

Toen wij elkaar voor het eerst ontmoetten, was ik erg wanhopig, moe, uitgeput, verdrietig en teleurgesteld in mezelf. Inmiddels zie ik de wereld anders, ben ik op de goede weg, maar realiseer me ook dat deze lang is. Ik heb veel van je geleerd zoals:

  • dingen bij de ander te laten;
  • naar mezelf luisteren/houden van jezelf is best moeilijk! Maar ik kan inmiddels soms wel blij zijn met mezelf;
  • Moeten en/of willen, je hebt een keuze.

Wat ik als prettig heb ervaren in jouw manier van coaching:

  • de rust en ruimte van het bos en de natuur;
  • het gebruik van kaarten in het bos en visualiseren;
  • ondersteuning voor thuis met filmpjes.

De confrontaties waren soms best heftig maar nuttig. Jij pikte er dingen uit, je kan goed luisteren, was rustig en voor mij een prettig persoon.

Astrid

Ons team is actief in heel Nederland, Kim werkt o.a. vanuit:

  • Gelderland

Kennismaken met Kim?

Kennismaken met mijn team van experts?