Lennaert: Leuk om kennis te maken

Ik ben Lennaert, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Lennaert

Ik woon nu sinds enkele jaren met veel plezier in Rotterdam. De mentaliteit van aanpakken bevalt me zeer goed! Verder heb ik een zeer brede interesse en de kans is klein dat jij en ik geen raakvlakken hebben.

Ervaring:

Ik heb jarenlang gewerkt in het institutionele vermogensbeheer. Tijdens deze periode heb ik mij naast het financiële werk geschoold als coach en trainer en ben daarin ook altijd actief geweest. Sinds 2017 ben ik aangesloten bij MTC, en heb ik een paar honderd mensen succesvol geholpen met het herstellen en aanpakken van stress en burn-out. Verder geef ik trainingen en adviseer organisaties hoe om te gaan met werkdruk.

Lennaert als coach

Mijn stijl van coachen is te omschrijven als creatief, intuïtief, no-nonsense, empathisch, direct, waarderend en sportief. Ik vind het het leukste om mensen te kunnen inspireren om de dingen aan te pakken die ze willen veranderen. Verwacht geen one-size-fits-all, ik zet graag een standaard aanpak volledig op zijn kop.

Kernwaarden in mijn coaching

Mijn grootste kracht ligt in mensen inzicht te geven in hoe ze denken en welk effect dat heeft. Dat is een stapsgewijs proces dat ik heel eerlijk en met veel compassie doe. Als iemand steeds beter gaat inzien hoe hij of zij opereert, volgt het pad naar ontwikkeling en herstel vaak vanzelf.

Ons team is actief in heel Nederland, Lennaert werkt o.a. vanuit:

  • Zuid-Holland

Kennismaken met Lennaert?

Kennismaken met mijn team van experts?