Leo: Leuk om kennis te maken

Ik ben Leo, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Leo

Met mijn gezin woon ik in Harderwijk, aan de rand van een prachtig natuurgebied, de Veluwe. Ik sport graag, ben geïnteresseerd in een heleboel dingen, lees veel, hou van koken en reizen.

Ervaring:

Sinds 1993 ben ik praktiserend fysiotherapeut. Ik ben 14 jaar eigenaar van een sportschool geweest voor mensen die niet naar een ‘reguliere’ sportschool wilden (of konden) gaan en goede begeleiding wilden hebben. Zo is al heel snel mijn interesse gewekt in de psyche van de mens en ben ik mensen met burn-out en stressklachten gaan begeleiden.

Leo als coach

Als coach ga ik samen met jou zoeken naar wat de beste oplossing is voor jouw ‘pijn’. Ik ben niet de oplossing, maar jijzelf bent dat! Jezelf (mogen) zijn, in je kracht staan en zelfbewuste keuzes maken in je leven die ervoor zorgen dat je gaat leven zoals jij dat wilt. Blij, gelukkig en evenwichtig door het leven gaan, dat mag elk mens ervaren. En soms hebben we daar hulp bij nodig. Ook dát is in je kracht staan; om hulp durven vragen.

Kernwaarden in mijn coaching

Ik help inzicht te krijgen in je huidige situatie. Vanuit rust en empathie luister, spiegel en reflecteer ik. Zo werk ik samen met jou naar de beste versie van jezelf. Dat is mijn passie!

Wat mensen zeggen over Leo

Door jou durf ik te zeggen: Ik hou van mij!

Ik heb van Leo geleerd dat ik vertrouwen mag hebben in mezelf én ik mag houden van mezelf. Dat je me vroeg of ik van mezelf hield, vond ik eerst een vreemde vraag, maar in de loop van het traject werd ik steeds meer OK met mezelf. Door jou durf ik nu te zeggen: Ik hou van mij!

Ik was nogal een lastige leerling denk ik, maar je hield het vol met me. Dat jij me niet afwees en dat ik er mocht zijn, heeft me veel goed gedaan. Je liet me via inzichtsoefeningen situaties visualiseren en beleven, en ik voelde daar dat het inderdaad anders kon. Als ik zelf maar mijn verantwoordelijkheid zou nemen.

Door OK te zijn met mezelf kan ik nu ook veel meer voelen voor de mensen om mij heen. Dat maakt mijn leven iedere dag rijker. Het is niet ineens allemaal rozengeur en maneschijn, maar dat hoeft ook niet. Ik kan dat nu aan omdat ik me sterker en gelukkiger voel.

Jouw rust, jouw vertrouwen, jouw doorzetten, ontzettend veel dank daarvoor!

W.V.

Eindelijk rust!

Wat mij vooral geholpen heeft, is het inzicht dat je je best doen moet doen om dingen te veranderen waar je zelf invloed op hebt en niet te lang moet blijven malen om de dingen waar je geen invloed op hebt.

Toen we startten met traject zat ik heel erg in over de situatie met mijn dochter en had het gevoel dat ik misschien meer moest doen aan de situatie, maar ik wist niet wat. Nu zie ik in dat ik al het mogelijke heb gedaan en nog steeds doe en heb meer rust doordat ik dat inzie.

Verder had ik een moeilijke werkrelatie met mijn zus en altijd als ik met haar probeerde te communiceren werd ze boos en verwijtend naar mij en daar ging ik dan op reageren. Van jou leerde ik dat ik dit juist niet moet doen en beter gewoon rustig kan blijven en niet de confrontatie aangaan. Dit werkte goed en ik communiceer nu veel beter met haar.

Ook het feit om gewoon even een wandeling in bijvoorbeeld het bos te maken en even niet met mijn werk en de situatie met mijn kind bezig te zijn, geeft mij veel meer rust.

Wat ik vooral prettig vond aan de gesprekken dat het gewoon op een nuchtere en open manier ging en het niet allemaal zo zweverig was. Je kwam ook met veel voorbeelden van je eigen werk en privéleven die herkenbaar waren en waar ik zeker iets mee kon.

Patrick

Gegroeid door nieuwe inzichten in mezelf

Tijdens dit coachingstraject heb ik vooral inzichten in mezelf gekregen. Is mijn manier wel de juiste? En juist mezelf hierin laten ontdekken. Ik ben daardoor zeker gegroeid, vooral in de richting van eerder dingen aangeven, dat komt mentaal zeker ten goede. Ik moet dit nog wel verder uitbreiden en vasthouden.

Ik vond de opdrachtjes fijn, heb hier de weken erna nog vaak over nagedacht. Nu wel weer naar de achtergrond. Eigenlijk later in de sessies nog eens herhalen.

Wat ik zeer prettig vind is dat het buiten is, heerlijk door de natuur heen wandelen. Doet echt goed. Ook dat er een paar keer na een coaching er nog even gebeld werd door de coach. Dat geeft echt een betrokken gevoel.

Remco

Ons team is actief in heel Nederland, Leo werkt o.a. vanuit:

  • Flevoland
  • Gelderland

Kennismaken met Leo?

Kennismaken met mijn team van experts?