Letty: Leuk om kennis te maken

Ik ben Letty, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Letty

Samen met mijn vriend en onze twee dochters woon ik in Bergen op Zoom. Naast mijn passie voor mijn werk, houd ik me in mijn vrije tijd bezig met het maken van een of meerdaagse wandeltochten, tennis, skiën en snowboarden en volg ik percussie en drumles in het kader van ‘je bent nooit te oud om te leren’ 😉

Ervaring:

Mijn carrière ben ik gestart in de Outdoor Jeugdhulpverlening. Vervolgens ben ik diverse managementfuncties ingerold, wat ik zo’n 14 jaar met veel plezier, maar ook met de nodige uitdagingen heb gedaan. Na een 2e burn out heb ik besloten het roer drastisch om te gooien. Ik ben gaan werken in de GGZ als sociotherapeut en later als intervisor. Nu begeleid ik mensen op het gebied van stress/burn-out, persoonlijk leiderschap, loopbaankeuze en geef ik DISC trainingen. Dit allemaal bij voorkeur buiten. Daarnaast ben ik voor 2 dagen in de week docent bij de AD-Academie Social Work.

Letty als coach

Mijn aanpak is down to earth, ervaringsgericht, praktisch en vooral DOEN. In mijn coaching wordt uiteraard teruggeblikt op jouw leven tot nu toe, maar de focus ligt vooral op hoe nu verder. Waarom doe ik wat ik doe en wat wil ik anders gaan doen. Geen trucjes, maar fundamentele gedragsverandering zodat jij duurzaam profijt hebt van jouw traject. Ik noem een coachtraject vaak een expeditie, een ontdekkingsreis.

Kernwaarden in mijn coaching

Integriteit, vertrouwen en professionaliteit. Samen op avontuur tot jij alleen weer verder kunt. Leren door te doen. Daarnaast zou ik burn-out graag uit de taboesfeer willen halen.

Wat mensen zeggen over Letty

Mezelf weer teruggevonden!

Ik ben bij Letty gekomen omdat ik nogal last van stress had en dan met name op de werkvloer.

Ik heb deze coaching sessies als zeer fijn ervaren, de gesprekken vinden in het bos plaats wat ik erg rustgevend vind. Er wordt goed naar je geluisterd en er worden oplossingen/oefeningen geboden voor de dingen waar ik tegen aanliep.

Ook heb ik geleerd meer te luisteren en gehoor te geven aan wat ik zelf graag wil en daar actie op te ondernemen waardoor ik sterker in mijn schoenen sta, moeilijke beslissingen beter kan afhandelen en het heeft me meer zelfvertrouwen gegeven.

Al met al een hele ervaring maar wel een hele fijne en een goede. Bedankt Letty, ik heb veel van je geleerd 😊

Mirjana

Onze strijdleus: meer willen, minder moeten!

In het voorjaar van 2023 belandde ik in een heftige burn-out, compleet met tinnitusverschijnselen en paniekaanvallen. Na een tijdje aanmodderen kwam ik tot de conclusie dat dit niet iets was wat ik zelf zou kunnen oplossen, en dat ik dringend hulp nodig had van een deskundige.

Letty wist al tijdens onze eerste sessie haar vinger op de zere plek te leggen: door jarenlang te people pleasen en te hoge eisen aan mezelf te stellen was ik ver van mezelf verwijderd geraakt en had ik mezelf mentaal en lichamelijk uitgeput. Toen daar ook nog eens vervelende overgangsverschijnselen, een onverwacht verlies en een verhuizing naar een omgeving waar ik me niet happy voelde bijkwamen liep de spreekwoordelijke emmer over en trokken mijn lijf en brein aan de noodrem.

Gelukkig zette Letty me snel weer op het juiste pad. Ze wist me het vertrouwen te geven dat alles goed zou komen, onder andere door heel open te zijn over de burn-out die ze zelf ooit had gehad. Door middel van oefeningen en verhelderende gesprekken hielp ze me inzien dat ik meer tijd moet nemen om te ontspannen en me meer moet richten op mijn eigen behoeften. Onze strijdleus werd: meer willen, minder moeten! Ik vond haar persoonlijke, praktische en niet-zweverige aanpak heel prettig (en het sjoggen is gelukkig optioneel…)

Inmiddels gaat het prima met me. De batterij is nog niet helemaal opgeladen, maar ik werk weer, heb weer zin in sociale activiteiten en zit lekker in m’n vel. Het was voor mij best een grote stap om hulp in te roepen, maar ik ben heel blij dat ik dat wel heb gedaan. Letty, dankjewel!

Saskia

Ons team is actief in heel Nederland, Letty werkt o.a. vanuit:

  • Noord-Brabant
  • Zeeland

Kennismaken met Letty?

Kennismaken met mijn team van experts?