Linda: Leuk om kennis te maken

Ik ben Linda, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Linda

Samen met mijn man en 3 tienerdochters woon ik in Waalwijk. Ik ben veel in de natuur, mediteer dagelijks en onderneem graag van alles samen met mijn gezin of vrienden. Ik houd van spontane avonturen, reizen en mooie gesprekken met openheid en diepgang.

Ervaring:

Na 17 jaar private banking ben ik na mijn eigen burn-out echt mijn hart gaan volgen. Als professioneel vitaliteit, stress- en burn-out coach en trainer begeleid ik met vitaliteit, stress, burn-out of persoonlijke en zelfontwikkeling. Dit doe ik het liefst in en met de natuur. En diepgaand, dus geen pleisters plakken.

Linda als coach

Zonder oordeel, vanuit openheid en vertrouwen. Liefdevol confronteren waar nodig, een stok achter de deur zijn. Met respect zodat je gewoon mag zijn wie je bent. Ik kan goed luisteren en de pijn achterhalen, dingen aanvoelen. Ik werk met diepgaande en effectieve technieken zoals EFT, opstellingen en ACT. Dit samen met mijn intuïtie en openheid maakt dat ik je krachtig zal spiegelen zodat jij vooruit komt. Ik laat je weer voelen en help je in verbinding te komen met jezelf.

Kernwaarden in mijn coaching

Verbinding, regie over werk en leven en bewust zijn. Door mijn oprechte nieuwsgierigheid, invoelingsvermogen en krachtige diepgaande aanpak help ik je verder, ook als je al veel hebt gedaan. Zodat ook jouw klacht een groot cadeau is.

Ons team is actief in heel Nederland, Linda werkt o.a. vanuit:

  • Noord-Brabant

Kennismaken met Linda?

Kennismaken met mijn team van experts?