Maaike: Leuk om kennis te maken

Ik ben Maaike, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Maaike

Weer of geen weer, mij kun je niet blijer maken met het buitenleven. Wat dat betreft ben ik een buitenmens pur sang. Wonen en werken doe ik in de prachtige omgeving van Olst (OV) en op de Veluwe, rondom Epe (GLD). Liefdevol gescheiden en moeder van 2 zonen van 19 en 16 jaar. In goed gezelschap of alleen wandelen, al dan niet met hond Soof, en dan het liefst de voor mij nog onbekende paden, is wat ik graag doe. Ik besteed graag tijd aan boeiende gesprekken van mens tot mens en dompel mij graag onder met filosofische vraagstukken. Ook ligt altijd wel een boek op mijn nachtkastje. Schrijven is een leuke hobby van mij. Zo heb ik het boek: ‘Reis door het spreekwoordelijk lichaam’, geschreven.

Ervaring:

In 2016 ben ik, na een gedegen opleiding van vier jaar, gestart als Psychosociaal therapeut. Daarnaast heb ik vele trainingen en cursussen gevolgd met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling. In 2023 ben ik met veel plezier gestart bij Meulenberg coaching en training.

Maaike als coach

Trajecten gaan bij mij over bewustwording. Ik werk zowel analytisch als intuïtief en kom daardoor snel tot de essentie. Vandaar uit gaan we bouwen, zodat je niet meer in dezelfde valkuilen trapt of ze in ieder geval snel kan tackelen. Ik stel je prikkelende vragen, laat je weer bij je gevoel komen en zet de natuur als metafoor in tijdens de wandelingen. Ik help je op zo’n manier dat je helderheid en inzicht krijgt waar het in de kern over gaat bij jou, zelfvertrouwen opbouwt, grenzen durft aan te geven en durft te luisteren naar je intuïtie. Zo kun jij je eigen stappen weer zetten in de buitenwereld die resoneren met jouw binnenwereld. Ik kijk er naar uit om stappen met je te gaan maken!

Kernwaarden in mijn coaching

reflectief, autonoom, nieuwsgierig, sociaal, open, bewust, gevoelig, trouw, intuïtief, zelfvertrouwen, natuur.

Wat mensen zeggen over Maaike

Accepteer dat het zo is zoals het is, verzet is lijden

Maaike heeft mij enorm geholpen en mij de volgende inzichten gegeven. Alles wat je doet, bepaal je zelf en volg wat je hart zegt, er is niets belangrijker dan wat je zelf wilt. Zorg tijdens je herstel dat je bewust je rust en bewegingsmomenten pakt. Accepteer dat het zo is zoals het is, verzet is lijden, dit maakt het alleen maar erger, probeer daarbij een positieve mind-set toe te passen, niet alles is ellendig, ookal voelt dat wel zo, geniet van de kleine dingen.

Bij mij persoonlijk was/ben ik een enorme pleaser die graag voor andere mensen werkt, Om waardering te krijgen van die gene waarvoor ik werk, dit is een patroon die ik zelf heb ontwikkeld met een burn-out als gevolg. Maaike heeft mij geholpen om er achter te komen waar deze problemen door veroorzaakt worden en mij inzichten gegeven om hier anders mee om te gaan.

Ik vind het prettig om samen in de natuur bezig te zijn en eigenlijk al wandelend een gesprek te voeren. Maaike maakt mooi gebruik van de natuur om voorbeelden te geven.

 

leroy

Ons team is actief in heel Nederland, Maaike werkt o.a. vanuit:

  • Gelderland
  • Overijssel

Kennismaken met Maaike?

Kennismaken met mijn team van experts?