Marian: Leuk om kennis te maken

Ik ben Marian, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Marian

Samen met man en twee honden woon ik heerlijk landelijk in Hagestein. Ik houd enorm van het werken en relaxen in onze grote tuin. Ik ben nu eenmaal een buitenmens. Houd van wandelen, zwemmen en peddelen op mijn SUP.

Ervaring:

Sinds 1997 werk ik als coach, gespecialiseerd in burn-out herstel. Eerder werkte ik in het bedrijfsleven. Verschillende banen waar ik goed in was, maar die niet meer bij me pasten. Een eigen burn-out in 2011 inspireerde me om mijn hart te gaan volgen en mensen zoals jij te gaan helpen.

Marian als coach

Als coach ben ik betrokken, warm en open. Ik ben er écht voor je. Ik help je herstellen van je klachten en geef je vanaf de start het vertrouwen dat het je gaat lukken. Zodat jij weer op jezelf en je lijf gaat vertrouwen. Juist zelf die regie kan gaan pakken over je manier van leven. Ik ben gespecialiseerd in het aanpakken van de dieperliggende oorzaken van burn-out, pijn, angst en depressie. Jouw gedragspatronen die zorgen voor onbalans en klachten. Zodat je echt op weg gaat naar een beter leven na burn-out.

Kernwaarden in mijn coaching

Jezelf écht leren kennen, jezelf mogen zijn en authentiek vanuit je hart gaan leven, zijn onmisbaar bij mijn burn-out coaching. Ik ben invoelend, praktisch, analytisch en sta bekend om mijn rake vragen. Om jou precies op het juiste moment zetjes in de goede richting te geven.

Wat mensen zeggen over Marian

Van inzicht naar uitzicht

De coaching door Marian heeft mij veel inzichten gegeven. Het is een hele persoonlijke begeleiding geweest waarbij mijn hulpvraag steeds centraal stond. De opbouw van de coaching was heel krachtig. Bij de start zagen we elkaar kort op elkaar. Dit heeft ervoor gezorgd dat de stress verminderde en mijn energie terugkwam. Later zat er meer tijd tussen. Dit gaf me de tijd om meer over mijn kernwaarden na te denken en te oefenen in de praktijk.

Het was fijn dat Marian altijd voor me klaarstond als het me even te veel werd. De vorm waarin de coaching plaatsvond was een cadeautje. Al wandelend door het bos, vulde mijn rugzak zich met mooie en krachtige handvatten om om te gaan met lastige situaties.

Actief lopen, soms even stilstaan met je gezicht in de zon, je emoties laten gaan op een bankje, een tekening in het zand, het zijn zomaar een paar voorbeelden die kracht geven aan de coaching die je ontvangt. Elke sessie werd aan mij teruggekoppeld gepaard met positiviteit, tips en prachtige foto’s waar we die dag hadden gewandeld. Zo kan ik mijn traject altijd opnieuw beleven.

Renate

IK stond centraal en niet de ander!

Eind januari begon mijn reis. Jij nam mij bij de hand en samen vertrokken we. Je liet mij lopen om stil te worden, luisteren om te ervaren, zien om te vertragen, praten om na te denken en zwijgen om te voelen.

De reis leidde mij in mijn tempo naar mijn eigen IK. Ik leerde te zorgen voor mezelf en mijn gevoel aandacht te geven. IK stond centraal en niet de ander, maar IK in relatie tot de ander. Wat wil IK? Wat vind IK belangrijk? Waar ga IK voor en waar sta IK voor? Wat drijft mij? En waarom doe IK wat IK doe? Beetje bij beetje werd mij helder dat mijn eindbestemming niet zo vast lag als ik dacht. Ik doorgrondde mijn vaste gewoontes en gedachten om deze aan te passen als ik dat nodig vond, maar ook om ze te omarmen.

Ik leerde van jou te genieten van het nu, en te vertrouwen op mezelf om te kunnen handelen in de toekomst. Niet alles hoeft nu, perfect of door mij gedaan te worden. Wanneer is goed, goed genoeg voor mij?

Het leven is een stuk lichter, mijn energie is weer groeiende, en mijn klachten nemen af. Ik lach, geniet, sport en doe waar ik energie van krijg. Niets komt zomaar op je pad, daar geloof ik in. Met jou op mijn pad, heb ik een hele mooie reis gemaakt. Ik heb van iedere stap genoten en weet nu dat ik alle kanten op kan wandelen. Dank je wel.

Miranda

De persoonlijke rust om samen de problemen op te lossen

Ik heb Marian leren kennen als een toegewijde en integere coach. Iemand die je met twee voeten op aarde zet, zonder hier bot in te zijn.

Ze heeft mij laten inzien waar mijn valkuilen liggen en hoe ik hiermee om kan gaan. Ze maakt duidelijk welke keuzes ik vaak onbewust maakte, waardoor ik me nu bewust ben van situaties, keuzes en gevolgen.

Haar persoonlijke rust geeft alle ruimte om problemen naar boven te trekken en vervolgens samen op te lossen. Dank voor het leren kennen van een deel van mezelf dat ik nog niet kende.

Paul

Ons team is actief in heel Nederland, Marian werkt o.a. vanuit:

  • Utrecht

Kennismaken met Marian?

Kennismaken met mijn team van experts?