Marieke: Leuk om kennis te maken

Ik ben Marieke, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Marieke

Ik ben geboren in Hoofddorp in 1975 en woon nu in Huizen met mijn vriend en twee zonen van 7 en 12 jaar. Onze kinderen zijn Braziliaans- Portugees en Nederlands. Ik ben in mijn element als ik dans, zing of in de natuur ben. Ik hou van lachen en ik hou van stilte.

Ervaring:

Mijn leven is niet één en al rozengeur en maneschijn. Ik ken het gevoel van vastzitten en worstelen met mezelf en soms met de ander. Ik weet ook wat rouw en verlies is. Zo raakte ik aan het einde van mijn tweede zwangerschap in 2015 mijn zoontje kwijt en maakte een blijde verwachting plaats voor dood. Toch bracht deze periode me veel inzichten.

Marieke als coach

Ik kwam dichter bij mijn kern. Mijn passie ligt in het steunen en inspireren van mensen die in een kwetsbare periode zijn en zoeken naar opening. Ik help je los te komen van dat wat je vastzet. Ik werk met diverse werkvormen en pas deze aan op jou. Ik werk graag vanuit medemenselijkheid en compassie. En gebruik meerdere methoden om tot inzicht en doorbraak te komen. Ik ben afgestudeerd in de onderwerpen stress en stresshantering en ben gecertificeerd coach en trainer.

Kernwaarden in mijn coaching

Ik werk graag vanuit medemenselijkheid op hoofd, hart en lijf niveau. Dat betekent dat ik in mijn coaching aandacht heb voor belemmerende gedachten en overtuigingen die er kunnen spelen bij jou. We kijken hoe je omgaat met emoties en hoe je zorgt voor jouw lijf en jouw gezondheid. Een oprechte en veilige wisselwerking vind ik belangrijk.

Wat mensen zeggen over Marieke

Een warme ‘mensenmens’ coach

Marieke is een warme ‘mensenmens’ coach bij wie ik me echt gehoord voelde. Iedere keer weer wist ze weer woorden te geven aan mijn emoties. Dankzij Marieke heb ik veel inzicht gekregen in bepaalde patronen en overtuigingen.

 

 

Monique

Innerlijke rust hervonden en meer tijd voor mezelf

Marieke is rustig en begripvol, luistert maar daagt mij ook uit om dieper te kijken.

Ze helpt mij goed met proberen (innerlijke) rust terug te vinden en meer tijd voor mijzelf te nemen, door niet alles te willen en moeten doen.

Jeroen

Ons team is actief in heel Nederland, Marieke werkt o.a. vanuit:

  • Noord-Holland

Kennismaken met Marieke?

Kennismaken met mijn team van experts?