Monique: Leuk om kennis te maken

Ik ben Monique, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Monique

Ik ben Monique, nieuwgierig, ondernemend en een echt mensenmens. Samen met mijn man woon ik in Rosmalen. Onze dochter en bonuszoons zijn het huis al uit. Ik ben gek op de natuur en sport. Ook van stedentrips, theater en etentjes met vrienden kan ik genieten.

Ervaring:

Lang heb ik met plezier op het hoofdkantoor van een grote bank gewerkt. Tot de cultuur én ikzelf veranderde. Mijn werkplezier was totaal verdwenen en zo raakte ik overspannen. Uiteindelijk durfde ik mijn baan op te zeggen en me om te scholen tot professioneel stress/burn-out coach. Nu geniet ik enorm van mijn werk.

Monique als coach

Ik help je fysiek, emotioneel en mentaal goed voor jezelf te zorgen zodat je weer vrijheid, betekenis en plezier in je leven ervaart. Geen symptoombestrijding maar duurzaam herstel. Hiervoor gaan we op zoek naar de échte oorzaken van jouw klachten. Welke patronen mag je doorbreken zodat je weer gaat leven in plaats van overleven. Ik ben zacht waar het kan én waar het moet prikkel ik je, stel ‘lastige’ vragen en spiegel je met warmte, humor en uitdaging. Mijn doel is altijd jou te helpen en sterker te maken.

Kernwaarden in mijn coaching

Open – Professioneel – Humor – Verbinding. Met een wederzijdse klik, gaan we samen op pad. Je doet inzichten op en krijgt volop handvatten zodat jij straks blij en met zelfvertrouwen je eigen weg kunt gaan.

Wat mensen zeggen over Monique

Monique is uniek

Vanaf moment één had ik een goed gevoel. Praten, praten, praten over kopzorgen. En vanaf toen had ze voor mij één doel
Niet meer nadenken over morgen, maar welk verschil maken we vandaag.

Wandelen en kletsen over het leven. Wat is dan je juiste vraag? Stop Eline en kijk even. Luister naar het gevoel in je buik. Gevoel wilt gevoeld worden. Kom we gaan zitten daar bij die struik. Even alles op orde

Luister naar je ademhaling. Hou je aandacht bij het ritme. Er is geen tijdsbepaling. Zoek de rust, het zit in je.

Het was voor mij een hele reis. Veel gelachen veel gehuild. Ik kom er uit met rust en voel me meer wijs. Heb me lang verschuilt

Ik wil je eigenlijk enorm bedanken. Het was een ervaring om nooit te vergeten. Er komt nu een zonnetje door de mistbanken
Zou ik Monique aanbevelen, zeker weten!

Eline

Van een donkere burn-out naar het licht

Monique heeft mij het afgelopen halfjaar uit mijn burn-out begeleid naar het licht. Letterlijk, door het wandelen dat we in de soms nog donkere maand maart begonnen en in de volle zomer beëindigden; we roken en zagen de seizoenen. En figuurlijk, door mijn donkere gedachten te verlichten.

We deden oefeningen, mediteerden en ze maakte me bewust van de strenge stem van “Bas” in mijn hoofd, die ik nu niet meer zo serieus neem en zelfs de mond kan snoeren.

Ik voelde me gezien en gehoord door Monique. Ik mocht lachen en huilen en ze gaf me alle vertrouwen dat ik mezelf weer op de rit kon krijgen, of eigenlijk al had: nooit meer terug naar mijn oude normaal.

Heel veel dank, het is een waardevol traject geweest.

Christel

Met een beetje hulp weer een alleskunner

Met allerlei vage, toch wel alarmerende klachten kwam ik radeloos bij de huisarts, ik kende en herkende mezelf niet meer. Conclusie: burn-out. Hoe had mij dit kunnen overkomen, Marleen de alleskunner.

Na een traject van een half jaar bij de psycholoog voelde ik dat ik er nog niet was. Via wat zoekwerk kwam ik bij Meulenberg Training, en dus bij Monique terecht. We maakten een plan met heldere duidelijke stappen. Ze speelde goed in op de periode die ik bij de psycholoog al had gehad. Terug naar het leren voelen/luisteren naar je lichaam. Wat zijn je signalen en wat doe je ermee? Ik heb geleerd dat het goed is om voor mezelf te zorgen zonder dat ik me daarbij egoïstisch voel.

Monique schroomt niet om je een spiegel voor te houden door kritische vragen te stellen zonder dat ze daarbij de empathie verliest, dat heb ik als zeer prettig ervaren. De sessies zijn lopend en buiten in de natuur, voor mij werkt dit beter dan passief in een kamer achter een bureau op een stoel. De oefeningen die ik met Monique deed waren helder en nuttig, passend bij de tijd van mijn proces. Ik heb goede handvatten gekregen zodat ik vol zekerheid zonder Monique verder kan. Dankjewel Monique!

Marleen

Ons team is actief in heel Nederland, Monique werkt o.a. vanuit:

  • Noord-Brabant

Kennismaken met Monique?

Kennismaken met mijn team van experts?