Monique: Leuk om kennis te maken

Ik ben Monique, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Monique

Ik ben Monique en woon met mijn 4 mannen in het mooie Brabantse. Ik geniet van samen zijn en ook van mijn me-time momenten. Manlief houdt van vissen en ik lig graag heerlijk te dobberen met een boekje of lig te dagdromen in het zonnetje. Ik omarm het leven en ga het ten volle aan.

Ervaring:

Ik werk al ruim 17 jaar als holistisch therapeut en heb een passie voor de mens en zijn gezondheid. Ik ben zeer breed geschoold omdat na mijn burn-out duidelijk werd dat men zowel geestelijk, mentaal, fysiek en emotioneel moet streven naar evenwicht om zich optimaal te kunnen voelen. Daarnaast werk ik deeltijd als Sr Cabinmanager bij de KLM en geniet van het motiveren en inspireren van mijn team.

Monique als coach

Als professional en ervaringsdeskundige neem ik je mee op het pad van bewustwording. Dat is volgens mij het grootste cadeau wat we aan onszelf kunnen geven en waar tevens de omgeving van mee profiteert. Ik spiegel je liefdevol maar eerlijk zodat je je eigen waarden weer gaat leven en de keuzes maakt die resoneren met wie je werkelijk wil zijn. Dit alles in de meest helpende omgeving voor ons als mens, de natuur. Stress en burn-out gebruiken we als de weg naar ownership.

Kernwaarden in mijn coaching

Mijn passie voor dit werk zorgt ervoor dat ik me jaarlijks bij laat scholen om jou nog beter te kunnen bedienen en op een laagdrempelige en ontspannen manier effectief begeleid naar meer levensvreugde en zelfliefde. Hierin zijn humor, vrijheid, authenticiteit, avontuur en eerlijkheid van grote waarde voor mij. Op het gebied van levensgeluk is the sky the limit….fasten your seatbelts !!!

Wat mensen zeggen over Monique

Fouten maken is menselijk en hoort bij het leven

Het belangrijkste inzicht die ik heb ervaren gedurende dit coachingstraject is dat fouten maken menselijk is en hoort bij het leven. Als je iets wilt, durf dan op jezelf te wedden. Ik heb geleerd dat wanneer er iets ‘fout’ gaat dat geen desastreuze gevolgen heeft die ik mijzelf voorhoud. Daarnaast heb ik veel minder last van uitstel gedrag wanneer er iets wordt gevraagd van mij. Natuurlijk lukt dit de ene dag beter dan de andere dag.

De coaching van Monique heeft mij geholpen met het relativeren van mijn angsten en in bepaalde vorm het praten over mijn angsten.

Monique is een hele lieve, zachte, open vrouw waar ik me vanaf het eerste moment erg vertrouwd mee voelde. Daarnaast heeft zij mij gemotiveerd om de stap te durven zetten om de wereld van voetbalmakelaar te gaan verkennen.

Randy S.

Eerst goed voor mezelf zorgen, dan geniet de rest mee!

Ik heb hulp gezocht omdat ik vastliep in mijn leven. Jarenlang heb ik gedaan waarvan ik dacht dat anderen vonden dat ik dat moest doen. Hierdoor ben ik mijn eigen stem en gevoel kwijtgeraakt. Wat wil ik? Ik had geen idee. Niet alleen ikzelf, maar ook de relatie met mijn gezin had hieronder te lijden. Ik was niet de partner en de moeder die ik wilde zijn. Door de doortastende, confronterende maar ook liefdevolle coaching van Monique ontdekte ik stap voor stap wie ik ben, wie ik wil zijn en wat ik belangrijk vind. Door haar grenzeloze vertrouwen in mij heb ik leren inzien dat ik op de eerste plaats goed voor mezelf mag zorgen, en dat mijn gezin en omgeving daar automatisch van meegeniet. Inmiddels ga ik al een aantal maanden zonder steun van Monique door het leven, en ja, ik schiet nog wel eens in de kramp. Op die momenten kan ik echter teruggrijpen naar de coaching en bedenken β€˜wat zou Monique zeggen, welke spiegel zou zij me voorhouden?’ En dit helpt me keer op keer om terug bij mezelf af te vragen; wat wil ik of wat vind ik? En van daaruit kan ik dan vol vertrouwen handelen op een manier die goed voelt voor mij.

Enorm bedankt Monique dat je een tijdlang aan mijn zijde hebt willen staan en mij mezelf hebt laten herontdekken!!!

Irma M.

Ik ben mezelf weer terug gevonden

Na de zomervakantie liep ik helemaal vast in mijn werk. Ik kwam terug en merkte dat ik niet blij was. Die dag kwam er een vacature voorbij van een andere afdeling van de organisatie waar ik al meer dan 20 jaar werkte. Ik nam contact op, kreeg meteen een gesprek en ik werd aangenomen! Leuk zou je zeggen, maar nee, het was de bevestiging dat ik mezelf even helemaal kwijt was. Na een gesprek met mijn manager, waarin ik in huilen uitbarstte, hebben we besloten dat een coachingstraject goed voor me zou zijn. Via een vriendin kwam ik bij Monique en bij Meulenberg uit.

Ik wist niet wat mijn coachingsvraag precies was. Ik wist alleen dat ik was vastgelopen en dat ik mezelf weer moest hervinden. Daar heeft Monique me ontzettend bij geholpen! Ik ben mezelf tegengekomen, heb mezelf door gesprekken en wandelingen met Monique hervonden en ben er zoveel sterker, rustiger en blijer uitgekomen!

Ik heb zoveel geleerd! Bijvoorbeeld heb ik inzicht gekregen in mijn eigen denken, handelen, omgaan met emoties, hoe ik omga met mijn energie en hoe deze te verdelen met andere mensen. Ik heb geleerd dichter bij mezelf te blijven en me niet te verliezen in relaties met anderen.

Ik bewaak mijn energie nu veel beter en daarnaast heb ik echt geleerd me minder afhankelijk op te stellen van anderen en minder verwachtingen te hebben. Ik blijf veel meer bij mezelf en dat is zo fijn. 😊

Nogmaals bedankt Monique! Zonder jou was ik denk ik niet bij KLM terecht gekomen!

Arian v H

Ons team is actief in heel Nederland, Monique werkt o.a. vanuit:

  • Limburg
  • Noord-Brabant

Kennismaken met Monique?

Kennismaken met mijn team van experts?