Myriam: Leuk om kennis te maken

Ik ben Myriam, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Myriam

Mijn naam is Myriam en ik woon met mijn gezin in het prachtige Zuid-Limburgse Heuvelland. Bewegen is essentieel voor mij. Je vindt me vaak wandelend, joggend, of op mijn MTB op de holle wegen, of ik bedwing de heuvels op mijn racefiets. Ik houd van uitdagingen. Voor mij betekent ontspanning vaak inspanning, genietend van de uitzichten en alles wat ik onderweg tegenkom. Zonder prestatiedrang.

Ervaring:

Na mijn opleiding Medische Biologie heb ik bijna 25 jaar in het bedrijfsleven gewerkt. Als projectleider en leidinggevende heb ik bijgedragen aan onderzoek naar nieuwe geneesmiddelen en medische technologie├źn om mensen een beter en gezonder leven te geven. Mijn burn-out in 2011 was een kantelpunt in mijn leven. Ik wilde uit de ratrace stappen en weer ├ęcht gaan leven. De lessen die ik van mijn burn-out heb geleerd, geef ik nu met veel plezier door. Ik help mensen met een burn-out om gezond te re-integreren en leer mensen met stress-gerelateerde klachten beter omgaan met stress en prioriteiten stellen.

Myriam als coach

Als professional en ervaringsdeskundige help ik je om niet-helpende patronen te herkennen en te doorbreken. We kijken samen naar jouw energievreters en belemmerende overtuigingen en zetten deze om in energiegevers en positieve overtuigingen. Je zult minder gaan denken en meer gaan voelen, wat leidt tot meer rust en minder stress. Je zelfvertrouwen neemt toe, je leert je eigen grenzen aan te geven, en je krijgt weer de regie over je eigen leven.

Kernwaarden in mijn coaching

“Het komt goed” zijn vaak gezegde woorden van mij. Vertrouwen is dan ook een van mijn kernwaarden. Vertrouwen in jou, vertrouwen in mij als coach, en vertrouwen dat het altijd goed komt (en dat komt het ook). Dit combineer ik met een portie enthousiasme, want het leven is al zwaar genoeg. Luchtigheid is belangrijk: carpe diem, pluk de dag, leef in het hier-en-nu. Uit je hoofd, uit je gedachten, naar je gevoel, naar je eigen authentieke ik.

Ons team is actief in heel Nederland, Myriam werkt o.a. vanuit:

  • Limburg

Kennismaken met Myriam?

Kennismaken met mijn team van experts?