Patricia: Leuk om kennis te maken

Ik ben Patricia, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Patricia

Hi, ik ben Patricia. Ik woon met mijn man, 2 tieners en 2 katten aan de rand van Rotterdam. Zowel dicht bij de stad als het bos en het strand. Ik vind die afwisseling fijn. Ik hou van reizen, lekker eten met goede vrienden en fijne gesprekken. Ik leer graag nieuwe dingen en deel die kennis ruim. Ik kan ook heel goed niets doen, dagdromen, slapen of staren naar de zee. Ik ben nieuwsgierig naar wat ons mensen beweegt, open-minded en geïnteresseerd in alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft.

Ervaring:

Ik ben lange tijd werkzaam geweest in het bankwezen en de zakelijke dienstverlening. Daarna volgde een zware periode van mantelzorg en heb ik van mijn persoonlijke interesse in optimale vitaliteit en mentale gezondheid mijn vak gemaakt. Het volgen van verschillende opleidingen, was een persoonlijke wasstraat en heeft me veel gebracht. Kortom, niets menselijks is mij vreemd.

Patricia als coach

In mijn coaching streef ik naar bewustwording op wat je zelf kunt doen aan een situatie. Of dat nu je gezondheid, je energieniveau of je (werk)omgeving is. Het besef geven dat je altijd een keuze hebt en dan samen onderzoeken welke keuze jou het beste past. Persoonlijk leiderschap, regie over je eigen leven. Hierin wil ik je begeleiden, je voorzien van kennis en liefdevol spiegelen naar nieuwe inzichten. Zodat het meer van jou en lichter wordt.

Kernwaarden in mijn coaching

Open, gelijkwaardig, verantwoordelijkheid nemen, naar jezelf durven kijken, onderzoeken wie je bent geworden. Alles mag er zijn. Liefdevol confronterend als nodig, met lichtheid en humor als het kan. Beeldend in het verhaal, bevragend en altijd vanuit de positieve intentie om je te bewegen, deurtjes open te zetten en nieuwe inzichten te krijgen. Spreekt dit je aan? Neem dan contact met me op. Ik help je graag en dan zien we elkaar snel!

Wat mensen zeggen over Patricia

Mijn energie en vrolijkheid hervonden

Ik wil Patricia heel hartelijk bedanken voor alle spiegels en alle inzichten die ze mij gegeven heeft.

Mijn energie en vrolijkheid zijn weer helemaal terug en zelfs meer als ooit tevoren.

Ik vond het heel fijn bij Patricia.

Coco

Alsof ik met een vertrouwd familielid sprak

Patricia geeft een zeer ontspannen, welkome, geruststellende en positieve energie. Ik heb eerder het gevoel dat ik met een vertrouwd familielid zit te praten dan dat ik ‘onder behandeling’ ben bij een professional. Dat geeft mij de rust om al mijn vooroordelen, angsten en negatieve bagage lost te laten wanneer ik bij haar ben. Op die manier voelde ik tijdens ons eerste gesprek gelijk dat er voor mij groeimogelijkheden waren bij haar. Ik vond het traject hartstikke fijn. Ik voelde me op mijn gemak en vrij om mezelf te zijn. De handvatten die ik kreeg waren praktisch toepasbaar, heel hands-on.

Willem

Een spiegel voor steeds meer inzicht

Ik heb een onwijs fijn traject gehad. Patricia heeft mij echt vertrouwen gegeven en ik kon alles bij haar kwijt. Daarnaast heeft ze mij een soort ‘spiegel’ voorgehouden en daardoor kreeg ik steeds meer inzicht. Door haar manier van coaching heb ik kennis gekregen, waarmee ik sterker ben geworden. Positief, krachtig, behulpzaam, flexibel, lief en rustig. Ik zou geen andere coach willen hebben. Patricia is een onwijs goede coach die iedereen zou kunnen begeleiden.

Valerie

Ons team is actief in heel Nederland, Patricia werkt o.a. vanuit:

  • Zuid-Holland

Kennismaken met Patricia?

Kennismaken met mijn team van experts?