Saskia: Leuk om kennis te maken

Ik ben Saskia, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Saskia

Puur jij, puur jullie, puur samen…  Voor mij is samen met Thomas en het voorrecht hebben om te mogen wonen in het prachtige ‘Groene Hart’. Hier fluiten bij onze eerste kop koffie ’s morgens de vinken op het terras, tikt ‘s middags de bonte specht rupsen uit de wilg en neemt bij schemer de vos bezit van onze tuin. Met een beetje geluk, scheren de uilen ’s nachts en de visarend overdag over de velden om ons thuis. Samen verwonderen we ons hier en groeien we beide nog iedere dag.

Ervaring:

Al 20 jaar ben ik ervaringsdeskundige in stress en burn-out. Mijn ‘stress cirkel’ is rond; ik ben geboren als ondernemersdochter en na een loopbaan in diverse management functies, was ik ooit zelf klant bij één van de eerste loopcoaches in Nederland. En nu ben ik na diverse studies sinds 2019 loopcoach. Praktisch en creatief kan ik mijn brede ervaring met stress en burn-out in zowel teams, ondernemerschap als het gezin inzetten of combineren.

Saskia als coach

We doen het samen, je staat er niet alleen voor! Ik geef je een hand in je rug waar jij die nodig hebt. Ik doe alleen dat waarin ik echt geloof, want dan kan ik net even die stap verder voor je gaan. Ik geloof in een beter leven na je stress of burn-out; praktische ondersteuning vanuit theorie die je vooral zelf kan ervaren, zelf gemakkelijk in je dagdagelijkse praktijk (werk en privé) steeds kan inzetten om zo duurzaam de stappen te maken die voor jou nodig zijn.

Kernwaarden in mijn coaching

Jouw groei; doorgeven aan je gezin…  Vanuit jouw persoonlijke situatie thuis en op het werk maken we samen weer ruimte om je wereld te runnen. Zodat jij weer vanuit vrijheid, onafhankelijk doch in verbinding, op pad kan. Ik ben de coach die oprecht ziet wie je bent en je daar weer heen brengt, je jouw rollen laat vervullen vanuit wie je bent. In ons traject neem je jouw ruimte in en ga je staan!

Wat mensen zeggen over Saskia

Toch een burn-out

Het gekke is, dat ik al een traject had gehad en dacht dat ik mijn burn-out achter me had gelaten, maar alle signalen op die zaterdagochtend deden anders vermoeden. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Ruud Meulenberg. Werd al snel gebeld door Saskia en we hebben gelijk een afspraak gemaakt om verder kennis te maken.

Daarin en tijdens onze sessies werd mijn vermoeden bevestigd: ze heeft volle aandacht voor je, luistert en legt tegelijk de vinger op de zere plek of houd je de spreekwoordelijke spiegel voor. Dankbaar kijk ik terug naar het begin en zoals ik er nu voor sta: een wereld van verschil! Vanaf nu laat ik de zijwieltjes liggen, maar de leuke gesprekken met leerzame momenten fietsen de komende jaren nog met me mee.

Dion

Dank je wel Saskia

“Mijn moeder wil je graag bedanken; ze heeft haar dochter weer terug!”

Kim

Toestemming om bezig te zijn met mezelf

In het eerste contact met Saskia voelde ik gelijk een gevoel van natuurlijke toestemming. Toestemming om bezig te zijn met mezelf, daar waar me dat zo ongewoon was. Ik stond centraal en ze was er volledig voor mij.

Zelfs op m’n werk zien ze een wereld van verschil. Begin volgende maand start ik als manager klantenservice en sinds een half jaar werk ik 1 dag in de week aan m’n eigen bedrijf. In mijn gezin zijn we ieder veel meer onszelf en samen veel gelijkwaardiger en dat terwijl we nooit problemen hebben gehad.

Samen, vanuit mezelf, gaan we nu nog mooier verder

Paola

Ons team is actief in heel Nederland, Saskia werkt o.a. vanuit:

  • Zuid-Holland

Kennismaken met Saskia?

Kennismaken met mijn team van experts?