Talitha: Leuk om kennis te maken

Ik ben Talitha, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Talitha

Hi, fijn dat je er bent. Mijn naam is Talitha, ik ben 34 jaar en woon in Den Haag, waar ik ook mijn eigen praktijk aan huis heb. Naast sportfanaat, avonturier, mama en levensgenieter ben ik ook heel graag coach. Ik ben vaak op het strand te vinden om hier te genieten van een dikke kitesurfsessie, maar ook om in stilte de golven te zien rollen en ruimte te maken voor wat er op dat moment nodig is. Mijn wens is om jou weer in beweging te krijgen, zodat je de beste, krachtigste en meest tevreden versie van jezelf wordt.

Ervaring:

Ik heb jarenlange ervaring in het werken met jongeren en volwassenen door mijn achtergrond als docent lichamelijke opvoeding en (zorg) coach. Mijn missie is om deze generatie een beetje lichter te maken. Dat doe ik vanuit heel veel liefde, verbinding en enthousiasme.

Talitha als coach

Beweging, bewustwording en buiten zijn, zijn voor mij belangrijke aspecten die ervoor zorgen dat ik mijn passie leef. Vanuit nieuwsgierigheid, openheid, met liefdevolle directheid en down-to-earth begeleid ik jou naar jouw ‘vrije zelf’.

Kernwaarden in mijn coaching

Vrijheid en authenticiteit zijn voor mij belangrijke waarden. Mijn expertise zit hem dan ook in jou bewust te maken van jouw belemmerende mechanismen. Denk aan loyaliteit, perfectionisme, angst, pleasen, piekeren en andere belemmerende overtuigingen. Wie ben jij als je deze niet meer nodig hebt? Dat is wat ik ultiem vrij noem. En hoe authentiek is het als jij vanuit jouw behoefte en gevoel mag gaan leven; trouw aan jezelf? Ben je enthousiast geworden? Tof, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en samen op pad te gaan.

Ons team is actief in heel Nederland, Talitha werkt o.a. vanuit:

  • Zuid-Holland

Kennismaken met Talitha?

Kennismaken met mijn team van experts?