Yvon: Leuk om kennis te maken

Ik ben Yvon, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Yvon

Hi, ik ben Yvon. Als levensgenieter, reiziger en moeder van vier fantastische mannen, laat ik me graag verrassen door het leven en vertrouw ik vaak op mijn intuïtie. Ik geniet van de natuur, maar breng ook graag tijd door in goede restaurants.

Ervaring:

In het verleden heb ik o.a. als reisleidster en in de congreswereld gewerkt. Het werken in een internationale sfeer en schakelen tussen culturen vind ik heerlijk. Daarnaast heb ik mijn rugzak gevuld met studies en werkervaring als therapeut, loopbaan- en leefstijlcoach. Een “mooie” leerzame levenservaring is mijn eigen burn-out.

Yvon als coach

Door de oorzaak van mijn eigen burn-out heb ik goed leren aanvoelen wat er speelt en daar mijn kracht van gemaakt. Ik geloof in gezonde leefstijl en een holistische benadering waarbij je mag leren luisteren naar je lichaam die je alles vertelt. Een bewustzijnsverandering waardoor je anders naar jezelf en de wereld gaat kijken en betere keuzes kunt maken die je meer balans geven. Vanuit je hoofd naar je hart en worden wie je in wezen al was.

Kernwaarden in mijn coaching

Verbinding, vrijheid, beweging en humor in een natuurlijke omgeving vind je terug in mijn coaching. Ik zie en voel de mensen echt, ik vraag door, confronteer, in een sfeer van vertrouwen waarbij ruimte is voor een lach en een traan.

Wat mensen zeggen over Yvon

Leer je leven weer leven

“Voor jou leed ik mijn leven, door jou leef ik mijn leven”.

Hans

Ik voelde me echt gezien

Yvon, ik vind je een fantastisch mooi mens en een zeer warme persoonlijkheid. Iedere keer vond ik het weer fijn om naar je toe te gaan. Je maakte me iedere keer weer complimenten, wat me een warm gevoel gaf. Je hebt me echt gezien…

Over het traject van Meulenberg ben ik positief. Er zit structuur in en toch worden de sessies aangepast op de persoon waar het om gaat. Ieder mens is uniek staat denk ik voorop bij Meulenberg. Ik heb je heel veel over mezelf verteld en ook mijn verhaal op papier gezet. In de hoop dat jij goed zou kunnen inschatten wat ik nodig had om weer helemaal happy te worden.

Het was zeker niet altijd makkelijk. Ik gooide mijn kont regelmatig tegen de krib bij een oefening waar ik me niet in kon verplaatsen. Vaak was ik de rest van de dag zo moe van het nadenken over mezelf en was jouw sessie dus nog volop aan het doorwerken in mijn brein. Precies hoe het moet zijn denk ik nu…

De oefeningen waren divers en ik ben er met open vizier ingestapt. Dat was op gezette tijden confronterend, verwarrend en soms wist ik ook niets te zeggen. Maar jij bleef geduldig en altijd warm, respectvol en empathisch. Als ik een B-weg wilde nemen, dan zette jij me weer op de snelweg… om niet nog verder te verdwalen.

Ik heb vele nachten wakker gelegen en me afgevraagd hoe het toch zover gekomen is gekomen dat ik altijd maar bleef piekeren, gespannen was etc. Jij bleef me tips geven, ook voor in de nacht om rustig te worden. Hoofdzaken van bijzaken scheiden, het kan wachten… niet belangrijk genoeg om nu van wakker te liggen. En natuurlijk heb je daar gelijk in, ik blijf oefenen 😉

De balans in mijn leven was volledig scheefgegroeid. Ik heb mijn werk zo belangrijk gemaakt, dat alles en iedereen moest wijken… maar vooral ikzelf… Terwijl ik dit schrijf schieten mijn ogen weer vol tranen. Het heeft me allemaal niet koud gelaten, maar dat is denk ik ook gelijk wie ik ben. Een mens van een lach en een traan.

Ik ben je zeer dankbaar Yvon, voor alles. Je bent je naam in goud waard! Je hebt me uit een donkere periode gehaald en me meer laten voelen dan ik ooit heb gedaan!

Kies voor jezelf en doe het! 

Begin dit jaar ben ik voor de 2de keer uitgevallen met burn-out klachten. De 1ste keer dat ik uitviel dacht ik het zelf op te kunnen lossen, maar dit bleek niet het geval te zijn. Allerlei vragen gingen rond in mijn hoofd, en al snel kwam ik op de site van Meulenberg terecht. Hier stonden veel artikelen waar ik mijzelf in herkende en waar ik echt wat aan had. Ik besloot actie te ondernemen en contact op te nemen met Meulenberg om een coaching traject aan te gaan. Tijdens het traject ben ik begeleid door Yvon. Zij heeft mij geholpen om mijn klachten in kaart te brengen en te beginnen met het herstel. Ik ben haar hier heel dankbaar voor. Het traject heeft mij onwijs goed geholpen om mijn leven weer op te pakken. Steeds weer hield zij mij een spiegel voor en werd ik mij bewust waar de klachten vandaan kwamen en hoe ik dit kon veranderen. Intussen heb ik mijn leven weer beter op ‘de rails’ en kijk ik met een heel positief gevoel terug op dit traject. Ik kan het iedereen aanbevelen, ook al kan het best een stap zijn om zo’n traject te beginnen. Kies voor jezelf en doe het!

Bart

Ons team is actief in heel Nederland, Yvon werkt o.a. vanuit:

  • Zuid-Holland

Kennismaken met Yvon?

Kennismaken met mijn team van experts?