Page content

Coaching burnout en stress Limburg

Coaching burnout en stress Limburg

Burn out coach Limburg: Meulenberg Training en Coaching verzorgt coaching bij burnout en coaching bij stress in de hele provincie Limburg.

Onze aanpak is gebaseerd op:

  • Bewegen
  • Eten
  • Rust
  • Gedrag

Meer info? Berg-Methode

Lees meer over coaching bij stress & burn-out in Limburg

Burn-out coach Limburg

Herken je deze klachten?

Grote kans dat er sprake is van overmatige stress of zelfs een burnout.

Wat als je dit herkent?

Wij begrijpen dat het lastig voor te stellen is, in de situatie waar je nu zit. Maar het herstellen van een burnout is echt mogelijk mits je de juiste begeleiding krijgt. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk van een burnout af! Het herstellen van burnout kost veel tijd, veerkracht en doorzettingsvermogenMaar we helpen je zo snel mogelijk uit je burnout en van je stress af te komen op onze eigen, unieke manier. Het is onmogelijk om met een overvol hoofd iets op te nemen, laat staan te leren. Praten in een ruimte is dus niet iets waarvan wij vinden dat goed is voor je is. Wellicht heb je last van huilbuien, voel je paniek en angst en ben je bang om nooit weer beter te worden. 

Het is daarom belangrijk dat je eerst lichamelijk herstelt. Zo bouw je weer vertrouwen op in je lijf en krijg je de regie over je leven weer terug. Pas dan is het mogelijk om echt te gaan herstellen van een burnout.

Coaching stress en burnout in heel Limburg


Onze coaches zijn actief in de hele provincie Limburg: in Maastricht, Venlo, Sittard, Roermond, Weert, Heerlen, Geleen, Venray, Weert en alle omliggende plaatsen.

Maak kennis met onze coaches en ontdek direct welke coach bij jou past wanneer je in een bepaalde regio woont.

>> Ons team

Direct contact met een burnoutcoach in Limburg?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op:

Comment Section

0 reacties op “Coaching burnout en stress Limburg

Plaats een reactie


*