Gratis ebook: 

zo herken je een burnout

(Inclusief checklist)

Voorkom dat je energiereserves definitief leeg raken en je in een ernstige burnout belandt met alle gevolgen van dien.

Met dit ebook leer je de symptomen tijdig herkennen.

✔ Inclusief gratis checklist

✔ Maar liefst 83 pagina's met super waardevolle informatie

50%
Download nu dit GRATIS ebook!
Zo herken je een burnout.
Ja, ik wil ook graag tips van je ontvangen in mijn mail.
Direct toegang
5 jaar

Expert in burnoutcoaching

1000+

Mensen gecoacht met burnout

15000 +

Downloads van ebooks

Waarom dit ebook?

Mijn naam is Ruud Meulenberg. Ik was 19 toen ik een burn-out kreeg. Twee studies, 20 uur werken, sporten op Nederlands niveau, een eiwitintolerantie (lichamelijke malheur) en een wil om altijd maar door te gaan zorgden ervoor dat ik met hartklachten en uitvallende ledematen in het ziekenhuis terecht kwam.

De weg naar herstel heeft bij mij 2 jaar geduurd, en nog altijd is de angst om weer ziek te worden aanwezig. 

Ik hoop dat je heel veel aan dit e-book hebt. Niet ieder symptoom hoeft aanwezig te zijn om een burn-out te hebben. De lijst is een opsomming van symptomen die we voorbij hebben zien komen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Dit boek is helemaal gratis te downloaden

Wil je weer de juiste kans op met je energiebalans en stress uit je leven weren? Download dan nu dit gratis e-book!

50%
Download dit GRATIS ebook
Ja, ik wil ook graag tips van je ontvangen in mijn mail.
Direct toegang
arrow_drop_up arrow_drop_down