Gratis e-book:
‘Zo herken je een burn-out’
(Inclusief checklist)

Een burn-out herken je aan de symptomen! Download hier de meest voorkomende symptomen van een burn-out en stel vast of je een burn-out hebt!

  • Inclusief gratis checklist.
  • De meest voorkomende symptomen in een praktisch e-book.
  • Het antwoord op de vraag of je een burn-out hebt of niet.
  • Het einde van een eindeloze zoektocht?

e-book-symptomen-burnout

10 jaar

Expert in burn-out coaching

10.000+

Mensen gecoacht met burn-out

250.000+

Downloads van e-books

Waarom dit e-book?

Mijn naam is Ruud Meulenberg. Ik was 19 toen ik een burn-out kreeg. Twee studies, 20 uur werken, sporten op Nederlands niveau, een eiwitintolerantie (lichamelijke malheur) en een wil om altijd maar door te gaan zorgden ervoor dat ik met hartklachten en uitvallende ledematen in het ziekenhuis terecht kwam.

Lang heb ik gezocht naar wat ik had. Pas maanden later ontdekte ik dat ik een burn-out had. Toen ik hier achter kwam, kon ik gaan herstellen met de juiste handvatten.

Ik hoop daarom dat je heel veel aan dit e-book hebt. Niet ieder symptoom hoeft aanwezig te zijn om een burn-out te hebben. De lijst is een opsomming van symptomen die we voorbij hebben zien komen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met me op!

Ruud-Meulenberg
symptomen-burnout
symptomen-burnout-ebook
symptomen-burnout2

Dit boek is helemaal gratis te downloaden

Geef je herstel een boost. Ontdek de symptomen, zet de eerste stap naar een gezond, gelukkig leven:

e-book-symptomen-burnout