Heb je MDIEU-subsidie ontvangen om in 2024 te investeren in een duurzaam vitaliteitsprogramma?

Ontdek hoe Meulenberg Training & Coaching jouw organisatie hierbij kan ondersteunen en hoe wij samen een meerjarenplan kunnen opstellen met deze subsidie.

De MDIEU (Maatwerkregeling Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden), ontwikkeld door het ministerie van SZW, biedt financiële ondersteuning aan organisaties voor het ontwikkelen en uitvoeren van beleid gericht op duurzame inzetbaarheid.

Meerjaren programma

Wij helpen bij het opzetten en uitvoeren van een programma dat aansluit op de strategie en doelstellingen van jouw organisatie. Enkele mogelijkheden zijn:

  • Het ontwikkelen én uitvoeren van een integrale aanpak voor teams en leidinggevenden met betrekking tot werkdruk, stress en gezond presteren.
  • Preventieve coaching voor teamleden en leidinggevenden, gericht op het gezond omgaan met belastbaarheid en het verbeteren van prestaties.
  • Analyse van de belangrijkste stressfactoren binnen de organisatie en het ontwikkelen en uitvoeren van een aanpak om deze factoren te verbeteren, waardoor stress wordt verminderd en er meer ruimte ontstaat voor gezonde prestaties.

Zo maken we impact

We beginnen met het begrijpen van de organisatie en het verzamelen van relevante data, gevolgd door kwalitatieve en kwantitatieve analyses.

Maar daar stopt het niet. We meten en monitoren continu de impact van ons programma en voeren het hele proces uit, van analyse tot uitvoering, voor elk type medewerker.

Dit betekent dat we flexibel kunnen reageren, op de hoogte blijven van veranderingen binnen de organisatie, en voortdurend kunnen bijsturen om ervoor te zorgen dat de gestelde doelen worden behaald.

Wil je samenwerken?

Heb je al een subsidieaanvraag lopen of is deze toegekend en wil je starten met een programma? Neem dan contact met ons op via info@ruudmeulenberg.nl of bel 06-55724466.