Burnoutcoach (Den Haag) Noord-Holland, Zuid-Holland, Zeeland

Leuk om kennis te maken

Ik ben Gerda Kloet, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Gerda

Ik woon in Den Haag, ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen (pubers). Ik ben graag in beweging, zowel fysiek als mentaal. Ik hou ook van nieuwe dingen leren, vaardigheden ontwikkelen, kennis opdoen én kennis delen!


Ervaring

Mijn eerste baan was bij het Nederlands Dans Theater (kostuums maken en ontwerpen). Daarna heb ik bij diverse werkgevers verschillende functies vervuld, zowel leidinggevende als commerciële. Rode draad was dat ik altijd zeer geboeid was door mensen (waarom doen ze wat ze doen) en had ik behoefte aan persoonlijke ontwikkeling. Ik heb tijdens mijn werkzame jaren (vanaf 1986) dan ook vele opleidingen en trainingen gevolgd.

Rust

Mijn leven lang ben ik enthousiast sporter/ triathleet en ik weet uit ervaring wat 'beweging' met je doet. Ik ga iedere dag naar buiten. Buitenlucht geeft mij rust in mijn hoofd, ik krijg er een geluksgevoel van en het geeft mij energie.


Coach

Mijn ervaring als sporter en mijn achtergrond als personal trainer, runningtherapeut, coach & counsellor combineer tijdens mijn trainingen. Een prachtige vorm van buiten bewegen, zonder prestatiedruk, die helpt lichaam en geest (weer) in balans te brengen.

Kernwaarden in mijn coaching

Mijn passie is om mensen te begeleiden (weer) in beweging te komen, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Ik heb ervaren dat mensen zich mentaal beter gaan voelen naarmate ze fysiek actiever worden.

Ik deel deze ervaring graag met de mensen die ik coach en ik zie de mooie vooruitgang die mijn klanten bewerkstelligen

In de afgelopen jaren ben ik meer en meer mensen tegengekomen met burnout, om me hier uiteindelijk in te specialiseren.

Om gecoacht te worden door Gerda 

zul je moeten wonen:

Zuid-Holland

Ons team werkt in heel Nederland, Gerda werkt o.a. vanuit Zuid-Holland

Mijn specialiteiten

Vanuit haar woonplaats Den Haag rijdt Gerda graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Gerda is goed in:


Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie?

arrow_drop_up arrow_drop_down