Gerda: Leuk om kennis te maken

Ik ben Gerda, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Gerda

Ik woon in Den Haag, ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen (pubers). Ik ben graag in beweging, zowel fysiek als mentaal. Ik hou ook van nieuwe dingen leren, vaardigheden ontwikkelen, kennis opdoen én kennis delen!

Ervaring
Mijn eerste baan was bij het Nederlands Dans Theater (kostuums maken en ontwerpen). Daarna heb ik bij diverse werkgevers verschillende functies vervuld, zowel leidinggevende als commerciële. Rode draad was dat ik altijd zeer geboeid was door mensen (waarom doen ze wat ze doen) en had ik behoefte aan persoonlijke ontwikkeling. Ik heb tijdens mijn werkzame jaren (vanaf 1986) dan ook vele opleidingen en trainingen gevolgd.

Rust

Mijn leven lang ben ik enthousiast sporter/ triathleet en ik weet uit ervaring wat ‘beweging’ met je doet. Ik ga iedere dag naar buiten. Buitenlucht geeft mij rust in mijn hoofd, ik krijg er een geluksgevoel van en het geeft mij energie.

Coach
Mijn ervaring als sporter en mijn achtergrond als personal trainer, runningtherapeut, coach & counsellor combineer tijdens mijn trainingen. Een prachtige vorm van buiten bewegen, zonder prestatiedruk, die helpt lichaam en geest (weer) in balans te brengen.

Kernwaarden in mijn coaching

Mijn passie is om mensen te begeleiden (weer) in beweging te komen, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Ik heb ervaren dat mensen zich mentaal beter gaan voelen naarmate ze fysiek actiever worden. Ik deel deze ervaring graag met de mensen die ik coach en ik zie de mooie vooruitgang die mijn klanten bewerkstelligen. In de afgelopen jaren ben ik meer en meer mensen tegengekomen met burnout, om me hier uiteindelijk in te specialiseren.

Om gecoacht te worden door Gerda zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Gerda?

Kennismaken met mijn team van experts?