Burnoutcoach Utrecht, Flevoland

Leuk om kennis te maken

Ik ben Han Baeten, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Han

Ik ben Han Baeten, getrouwd en trotse vader van een puberende zoon. Ik ben geboren en getogen in Noord-Limburg, naar Utrecht vertrokken vanwegen de studie en in Hilversum komen te wonen vanwege mijn huidige vrouw en de mooie natuur in het Gooi.

Ik ben al weer meer dan 25 jaar werkzaam in de psychosociale hulpverlening. 

Sinds 2001 ben ik vooral actief geweest als bedrijfsmaatschappelijk werker voor verschillende instellingen. In die functie zie ik met name medewerkers met stress- en burnoutklachten, waardoor ik me in die materie steeds verder ben gaan specialiseren.

Sinds 2011 ben ik mijn passie voor sport gaan combineren met mijn hulpverleningsprakijk; al (hard)lopend door de natuur help ik mensen niet alleen van hun klachten af, maar help hun daarbij ook letterlijk en figuurlijk in beweging te komen.

Bewegen voor je brein

Vanuit mijn fascinatie voor de biologische verschijnselen in ons lichaam heb ik me verdiept in de effecten van bewegen op je lichaam en je brein en psyche. Daardoor ben ik gaan begrijpen waardoor gedoseerd sporten zo’n waanzinnig toegevoegde waarde heeft bij het herstelproces van stressklachten en burn-outklachten.


Mijn valkuilen?

In mijn enthousiasme en gedrevenheid zeg ik veel JA tegen datgene wat op mijn levenspad komt. Daardoor komt het wel eens voor dat ik door de bomen het bos niet meer zie.

Dan ben ik blij dat ik weet wat te doen om het overzicht en de regie weer terug te krijgen. En regelmatig met klanten door de natuur hobbelen heeft er ongetwijfeld toe bijgedragen dat ik zelf geen burn-out heb opgelopen

Han Baeten

Mijn missie

Mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengen en hun daarbij voorzien van de nodige informatie waar ze de rest van hun leven plezier van hebben..Zelf sta ik ook zo in het leven. Het is dus niet zo dat ik je een kunstje aanleer. Ik coach je vanuit mijn eigen overtuiging

Om gecoacht te worden door Han 

zul je moeten wonen:

Utrecht

Ons team werkt in heel Nederland, Han werkt o.a. vanuit Utrecht

Flevoland

Ons team werkt in heel Nederland, Han werkt o.a. vanuit Flevoland

Mijn specialiteiten

Vanuit zijn woonplaats Hilversum rijdt Han graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt. Han is goed in:


  • Burnoutcoaching
  • Stresscoaching
  • Coaching van teams & groepen

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie? 

Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

powered by Typeform
arrow_drop_up arrow_drop_down