Karin: Leuk om kennis te maken

Ik ben Karin, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Karin

Welkom! Ik ben geboren (1969) en opgegroeid in de Randstad in een liefdevol gezin waar over gevoel minder gepraat werd. Schouders er onder en doorgaan was het motto. Bij emotionele gebeurtenissen in het gezin werd niet lang stilgestaan. Hierdoor ontwikkelde ik een altijd, maar doorgaan mentaliteit. Tegelijkertijd voelde ik als gevoelsmens veel van wat er gebeurde en niet besproken werd. Vanuit mijn behoefte aan emotionele verbinding had ik mezelf al jong aangeleerd om het zonnetje in huis te zijn én vooral om het goed te doen voor anderen.

Sport werd mijn uitlaatklep. Door het sporten kon ik op actieve manier telkens mijn grenzen blijven verleggen. Het had ook een positief effect op mijn zelfvertrouwen. Hierdoor wilde ik steeds meer. Na de marathons en bergklassiekers had ik een nieuwe uitdaging nodig: de triatlon. Ik was gefocust op prestatie en controle. Mijn stopwatch werd mij leidraad. Dit ging lang goed totdat mijn lichaam mij lam legde. Een periode van depressieve gevoelens volgde. Deze periode bleek uiteindelijk waardevol om mee te maken. Ik leerde het belang van een gezonde balans tussen mind, body en gevoel. Het feit dat ik zoveel met sport bezig was, maar mijn lichaam niet kon laten spreken fascineerde mij en opende de weg van het hoofd naar het hart. Mijn denken, voelen en doen zijn hierdoor dichter bij elkaar gekomen.

Het nu

De natuur is voor mij een prachtige inspiratiebron en spiegel waar vanuit ik coach. In 2016 ben ik, samen met mijn man naar Noord-Brabant verhuisd om meer ruimte, rust en natuur te kunnen ervaren. Het in contact staan met het bos, in beweging zijn en speels leren staan bij mij voorop. Waarbij ik tools en technieken niet alleen praktisch, maar ook intuïtief inzet, zodat ik aansluit bij wat er in het hier-en-nu speelt en nodig is. Hierdoor ervaar je weer meer ontspanning, mildheid en plezier. Ben jij er klaar voor om zicht te krijgen op wat jou belemmert om jouw leven voluit te kunnen leven? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intake!

Mijn Motto:

“Verbind met jezelf, verbind met een ander en begin NU!

Wat mensen zeggen over Karin

Stapje voor stapje weer terug naar mezelf

Tijdens mijn burn-out lag ik veel op bed en wist ik niet hoe ik hier uit kon komen. Karin gaf mij eerst hoop en vertrouwen en later spiegelde ze mijn kwaliteiten, mogelijkheden en pijnpunten.

Belangrijk voor mij was dat ik voelde dat ik helemaal mezelf kon zijn. Handvatten, een glimlach en haar deskundigheid brachten mij weer bij mezelf. Het gebeurde stapje voor stapje, niet te snel en op een tempo dat goed voor mij voelde.

Ik kan nu weer zo genieten van de kleine dingen. Ik ben een dankbaar mens. Karin, dank je wel. Je bent een mooi mens en ik ben blij dat jij mijn coach bent.
Marina van Boxel

Een warme houvast in een moeilijke periode

Nadat ik in een burn-out terecht was gekomen ben ik via Meulenberg in contact gekomen met Karin. Dit contact voelde vanaf het eerste gesprek al heel goed. Karin gaf mij rust en gelijk het gevoel dat ze ervoor mij was.

De intensieve contactmomenten in het begin waren zeer waardevol, het was echt mijn houvast in een moeilijke periode.

In kleine stapjes heeft Karin mij weer op het goede spoor gezet met oefeningen en inzichten in de natuur. Ik heb de coaching van Karin als heel warm en vertrouwelijk ervaren, zij heeft mij uit de burn-out gecoacht en handvaten gegeven om de toekomst met vertrouwen in te gaan.
Henry Heuvel

Gericht stappen naar een gezonder en liefdevoller leven

Een inspirerend artikel op de Meulenberg website bracht mij in contact met Karin.

De coaching van Karin gaf mij enorm veel richting om mijn nieuwe levensdoelen te behalen. Haar warmte, eerlijkheid en duidelijkeid gaf mij iedere sessie weer verdieping en richting om stappen voorwaarts te zetten.

Het is me gelukt om veel gezonder, liefdevoller en met een doel te gaan leven. Mijn relatie is 180 graden in het positieve gekeerd en mijn kinderen hebben een leukere vader. Dank mooi mens!
Marijn van Dijke

Om gecoacht te worden door Karin zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Karin?

Kennismaken met mijn team van experts?