Karin: Leuk om kennis te maken

Ik ben Karin, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Karin

Welkom! Ik ben geboren (1969) en opgegroeid in de Randstad in een liefdevol gezin waar over gevoel minder gepraat werd. Schouders er onder en doorgaan was het motto. Bij emotionele gebeurtenissen in het gezin werd niet lang stilgestaan. Hierdoor ontwikkelde ik een altijd, maar doorgaan mentaliteit. Tegelijkertijd voelde ik als gevoelsmens veel van wat er gebeurde en niet besproken werd. Vanuit mijn behoefte aan emotionele verbinding had ik mezelf al jong aangeleerd om het zonnetje in huis te zijn én vooral om het goed te doen voor anderen.

Sport werd mijn uitlaatklep. Door het sporten kon ik op actieve manier telkens mijn grenzen blijven verleggen. Het had ook een positief effect op mijn zelfvertrouwen. Hierdoor wilde ik steeds meer. Na de marathons en bergklassiekers had ik een nieuwe uitdaging nodig: de triatlon. Ik was gefocust op prestatie en controle. Mijn stopwatch werd mij leidraad. Dit ging lang goed totdat mijn lichaam mij lam legde. Een periode van depressieve gevoelens volgde. Deze periode bleek uiteindelijk waardevol om mee te maken. Ik leerde het belang van een gezonde balans tussen mind, body en gevoel. Het feit dat ik zoveel met sport bezig was, maar mijn lichaam niet kon laten spreken fascineerde mij en opende de weg van het hoofd naar het hart. Mijn denken, voelen en doen zijn hierdoor dichter bij elkaar gekomen.

Het nu

De natuur is voor mij een prachtige inspiratiebron en spiegel waar vanuit ik coach. In 2016 ben ik, samen met mijn man naar Noord-Brabant verhuisd om meer ruimte, rust en natuur te kunnen ervaren. Het in contact staan met het bos, in beweging zijn en speels leren staan bij mij voorop. Waarbij ik tools en technieken niet alleen praktisch, maar ook intuïtief inzet, zodat ik aansluit bij wat er in het hier-en-nu speelt en nodig is. Hierdoor ervaar je weer meer ontspanning, mildheid en plezier. Ben jij er klaar voor om zicht te krijgen op wat jou belemmert om jouw leven voluit te kunnen leven? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende intake!

Mijn Motto:

“Verbind met jezelf, verbind met een ander en begin NU!

Om gecoacht te worden door Karin zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Karin?

Kennismaken met mijn team van experts?