Definitief afscheid nemen van je burn-out?

Een jaar lang begeleiding van onze vakkundige coaches, nu tijdelijk voor slechts €147,- (normaal €225)

online-cursus-burnout

Deze tijdelijke aanbieding verloopt over: 

Heb je het gevoel dat je alleen staat in de worsteling met je burnout?

Heb je het gevoel dat je alleen bent? Dat niemand snapt hoe jij je echt voelt? Ondanks dat de omgeving lief voor je is begrijpt niemand wezenlijk hoe jij je voelt en wat er in je omgaat? Veel mensen met een burnout hebben het gevoel geïsoleerd te zijn van de omgeving. Ze willen wel contact, alleen het is zo eng. Eigenlijk zakt de moed ze in de schoenen

Maak je geen zorgen, je bent niet de enige!

Mijn naam is Ruud Meulenberg, burn-out coach en eigenaar van Meulenberg Training en Coaching. Wij zijn één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland daar waar het gaat om stress- en burn-out begeleiding. In de afgelopen 2 jaar hebben we meer dan 750 klanten geholpen uit een burnout te komen, is ons team gegroeid naar 25 coaches en zijn er meer dan 10.000 mensen die ons volgen via alle mogelijke kanalen. 

Allereerst dit: supergoed dat je hier bent!

Je bent bereid om stappen te zetten om te herstellen van je burnout. Dat is fantastisch! 

Wij geloven dat iedereen kan herstellen van zijn burnout. Alle coaches in ons team belichamen samen tientallen jaren ervaring. Elk met een eigen expertise. Al deze kennis brengen wij samen in een community van gelijkgestemden.

In de community delen wij kennis, we helpen je op weg wanneer je het niet meer zitten, we stimuleren je om de volgende stap te zetten en helpen je in je herstel.

Ruud-Meulenberg

Dit krijg je wanneer je meedoet aan de cursus
Herstellen van burnout

Je krijgt direct toegang tot onze training acceptatie burnout waarin we je leren over het herstel van je burnout, over stoppen met piekeren, ruimte geven aan emoties, oordeelloos leven, het leren herkennen van je talenten en valkuilen en het ontwikkelen van je eigen visie. In deze omgeving loop je stap voor stap door de waardevolle lessen heen (dit onder begeleiding van de coaches). Deze lessen hebben normaal gesproken een waarde van € 1497,-

webshop-training

Een jaar lang toegang tot onze besloten community

Bij de cursus krijg je gratis toegang tot onze besloten MTC Community?

Oké, en wat levert mij dat op?

Wanneer je herstellend bent van een burnout dan ben je op zoek naar een veilige omgeving waarin je dagelijks hulp kunt verwachten van professionele coaches en lotgenoten. In de community zit je in een veilige omgeving waar je vragen kunt stellen en feedback krijgt. Met de hulp van de coaches, met ieder hun eigen expertise, zet je elke dag een stapje voorwaarts in je herstel.

Heb je vragen of zie je het even niet meer zitten?

Binnen een dag helpen wij je (via de community), is de twijfel weg en kun je met een gerust hart verder. Wij staan voor je klaar wanneer je zelf even niet meer weet.

Inmiddels zijn we met meer dan 600 mensen in de community en de kracht die wij ervaren is enorm. 

mtc community

Wij staan elke dag voor jou klaar:

Toegang tot exclusieve ledenwebinars en online trainingen

Periodiek verzorgen onze coaches trainingen, webinars en exclusieve ledenwebinars waar je gratis aan mee kunt doen. Soms behandelen we in de online trainingen een specifiek thema zoals grenzen, piekeren, de inrichting van jouw leven of andere onderwerpen. In andere online trainingen krijg je volop de gelegenheid om jouw vragen te stellen. Deze trainingen volg je gewoon thuis vanachter je computer in je eigen veilige omgeving. Je hoeft dus niet te reizen of andere mensen direct in reallife te ontmoeten.

ledenwebinars en online trainingen
Ik had deze training veel eerder moeten doen. Eindelijk weer grip op mijn eigen leven. Ik bepaal nu wat er gebeurd en ik laat me niet langer meer leiden door de mensen om me heen. Ik heb veel meer energie en voel me gelukkiger.
Richard
Eindelijk heb ik de stappen durven zetten die ik altijd al wou maken. Het voelde voor het eerst dat ik het ook mocht. Ik heb mezelf deze training gegund en geen seconde spijt van gehad. Ik ken mezelf nu veel beter en weet waar mijn grenzen liggen.

Daan
Toen ik uitviel met burnout, voelde ik me schuldig omdat ik mijn omgeving in de steek liet. Na deze zeer persoonlijke training ben ik er eindelijk in geslaagd om te kiezen voor mezelf en heeft het mijn herstel enorm geholpen.
Tom

Deze tijdelijke aanbieding verloopt over: 

€225,- € 147,-

Accepteer je burn-out

1 jaar volledige toegang tot de cursus ‘herstellen van burnout’

 • Een jaar lang begeleiding
 • IJzersterke modules die bewezen effectief zijn
 • Accepteer, herstel en leef!
 • Gebruik je burnout om leuk te gaan leven
 • Alle sterke punten uit onze 1 op 1 coaching
 • KRACHTIG uit je burn-out
 • Dicht bij jezelf op een gezonde manier
 • Hulp om je burn-out te gaan gebruiken, i.p.v. altijd last van te houden
 • Deskundige coaches die binnen 24 uur je vragen beantwoorden
 • Dag en nacht te bereiken
 • Volledig gericht op burn-out