Online Training

Krachtig uit je burn-out

Een jaar lang online begeleiding nu voor slechts €147,- (normaal €225)

online-cursus-burnout

Deze webinar aanbieding verloopt over: 

Nooit meer alleen

Nooit meer alleen

Ontmoet gelijkgestemden en deel je verhaal. In de community vind je erkenning en herkenning.

Een jaar begeleiding

Een jaar begeleiding

Een jaar lang begeleiding bij alle stappen die je zet (door onze vakkundige coaches)

1-op-1 coaching

1-op-1 coaching

Alle sterke punten uit onze 1 op 1 coaching hebben we gebundeld in dit pakket.

Heb je het gevoel dat je alleen staat in de worsteling met je stress of burn-out?

Heb je het gevoel dat je alleen bent? Dat niemand snapt hoe jij je echt voelt? Ondanks dat de omgeving lief voor je is begrijpt niemand echt hoe jij je voelt en wat er in je omgaat? Veel mensen met een burn-out of stress hebben het gevoel geïsoleerd te zijn van de omgeving. Ze willen wel contact, alleen het is zo eng. Eigenlijk zakt de moed ze in de schoenen en de toekomst is donker.

Als je dit herkent, is er tijd voor actie

Bij ons ben je in goede handen.

Wij zijn Meulenberg Training & Coaching en jaarlijks helpen we letterlijk honderden mensen om van hun stress of burn-out af te komen. We doen letterlijk niks anders!

Wil jij van onze expertise gebruik maken en direct aan de slag om je weer energiek en krachtig te voelen? Dan is deze online training met inmiddels meer dan 4500 deelnemers zeker wat voor jou!

Allereerst dit: supergoed dat je hier bent!

De eerste stap is de lastigste, maar jij bent bereid om stappen te zetten om te herstellen van je stress of burn-out. Dat is fantastisch! 

Wij geloven dat iedereen kan herstellen. Alle coaches in ons team belichamen samen tientallen jaren ervaring. Elk met een eigen expertise. Al deze kennis brengen wij samen in een community van gelijkgestemden.

In de community delen wij kennis, we helpen je op weg wanneer je het niet meer zitten, we stimuleren je om de volgende stap te zetten en helpen je in je herstel.

Voor al je vragen, kun je dus terecht in onze community!

Ruud-Meulenberg

Dit krijg je wanneer je meedoet aan de cursus
krachtig uit je burn-out:

Je krijgt direct toegang tot onze training ‘acceptatie burn-out’ waarin we je leren over het herstel van je burn-out, over stoppen met piekeren, ruimte geven aan emoties, oordeelloos leven, het leren herkennen van je talenten en valkuilen en het ontwikkelen van je eigen visie. In deze omgeving loop je stap voor stap door de waardevolle lessen heen (dit onder begeleiding van de coaches). Deze lessen hebben normaal gesproken een waarde van € 1497,-

webshop-training

Een jaar lang toegang tot onze besloten community

Bij de cursus krijg je gratis toegang tot onze besloten MTC Community?

Oké, en wat levert mij dat op?

Wanneer je herstellend bent van een burn-out dan ben je op zoek naar een veilige omgeving waarin je dagelijks hulp kunt verwachten van professionele coaches en lotgenoten. In de community zit je in een veilige omgeving waar je vragen kunt stellen en feedback krijgt. Met de hulp van de coaches, met ieder hun eigen expertise, zet je elke dag een stapje voorwaarts in je herstel.

Heb je vragen of zie je het even niet meer zitten?

Binnen een dag helpen wij je (via de community), is de twijfel weg en kun je met een gerust hart verder. Wij staan voor je klaar wanneer je zelf even niet meer weet.

Inmiddels zijn we met meer dan 4500 mensen in de community en de kracht die wij ervaren is enorm. 

mtc community

Wij staan elke dag voor jou klaar:

jacqueline

Mijn naam is jacqueline en ik sta klaar om je te helpen wanneer je vastloopt in de opdrachten of wanneer je gewoon vragen hebt. Mijn warme scherpzinnigheid gaat je helpen om grote stappen te zetten in je herstel!


Don Kanters

Don

Hi, ik ben Don. Ik verzorg online en individuele coaching en training via praktische en actieve oefeningen. Deze zijn bedoeld voor mensen die zien dat het roer om moet, die beseffen dat het zo niet verder kan.


Ruud Meulenberg

Ruud

Mijn naam is Ruud. Na een heftige burn-out 15 jaar geleden durf ik te zeggen dat ik in deze fase van mijn leven volop in mijn kracht sta. Als drijvende kracht achter Meulenberg Training en Coaching sta ik voor je klaar in de community.

Toegang tot exclusieve ledenwebinars en online trainingen

Periodiek verzorgen onze coaches trainingen, webinars en exclusieve ledenwebinars waar je gratis aan mee kunt doen. Soms behandelen we in de online trainingen een specifiek thema zoals grenzen, piekeren, de inrichting van jouw leven of andere onderwerpen. In andere online trainingen krijg je volop de gelegenheid om jouw vragen te stellen. Deze trainingen volg je gewoon thuis vanachter je computer in je eigen veilige omgeving. Je hoeft dus niet te reizen of andere mensen direct in reallife te ontmoeten.

ledenwebinars en online trainingen
Ik had deze training veel eerder moeten doen. Eindelijk weer grip op mijn eigen leven. Ik bepaal nu wat er gebeurd en ik laat me niet langer meer leiden door de mensen om me heen. Ik heb veel meer energie en voel me gelukkiger.
Richard
Eindelijk heb ik de stappen durven zetten die ik altijd al wou maken. Het voelde voor het eerst dat ik het ook mocht. Ik heb mezelf deze training gegund en geen seconde spijt van gehad. Ik ken mezelf nu veel beter en weet waar mijn grenzen liggen.

Daan
Toen ik uitviel met burn-out, voelde ik me schuldig omdat ik mijn omgeving in de steek liet. Na deze zeer persoonlijke training ben ik er eindelijk in geslaagd om te kiezen voor mezelf en heeft het mijn herstel enorm geholpen.
Tom

Deze tijdelijke aanbieding verloopt over: 

€225,- € 147,-

Accepteer je burn-out

1 jaar volledige toegang tot de cursus ‘krachtig uit je burn-out’

 • Een jaar lang online begeleiding
 • IJzersterke modules die bewezen effectief zijn
 • Accepteer, herstel en leef!
 • Gebruik je burn-out om leuk te gaan leven
 • Alle sterke punten uit onze 1 op 1 coaching
 • KRACHTIG uit je burn-out
 • Dicht bij jezelf op een gezonde manier
 • Hulp om je burn-out te gaan gebruiken, i.p.v. altijd last van te houden
 • Deskundige coaches die op werkdagen binnen 24 uur je vragen beantwoorden
 • Dag en nacht te bereiken
 • Volledig gericht op burn-out en stress