Webinar: Burn-out van A – Z

Leer hoe je volledig van je burn-out kunt herstellen!

Datum: 3 februari, 19:30

  

Toen ik zelf in een burn-out zat, wou ik maar één ding: zo snel mogelijk herstellen. Ik greep alles aan om mijn herstel te versnellen.

Ik had toen graag geweten wat ik nu weet… Mijn herstel heeft destijds namelijk 2 jaar geduurd met heel veel ups en downs… Ik weet echter ook dat dat (achteraf gezien) niet nodig is. Je kunt sneller en beter herstellen.

De grote vraag die dan al snel rijst: Hoe dan? 

Ik zie veel mensen heel lang worstelen met hun burn-out, omdat ze net die praktische handvatten missen die hun herstel echt goed doen. Het herstel van burn-out wordt zo vele malen te ingewikkeld gemaakt 

In dit webinar vertel ik je dus heel beknopt wat je moet weten om van je burn-out af te komen!

Ruud meulenberg webinar

Herken je dit? Je duikt in alle informatie die voorhanden is. Wellicht ga je van alles proberen. Je leest boeken, blogs, bekijkt filmpjes, etc. 

Wellicht doe je ook van allerlei dingen om te herstellen, maar gaat het nog niet zoals je wilt.

webinar-burnout

Kun je volledig herstellen van een burn-out?

Twijfel bij burnout

Ik heb een geruststellend antwoord voor je: JA, dit kun je. Het is mij gelukt om echt energiek en blij te zijn na mijn burn-out en ik help je graag om hetzelfde te bereiken. Maar het lastige is: tijdens een burn-out kun je nou eenmaal niet helder nadenken. Je weet zo af en toe niet helemaal wat goed voor je is.  

Je hebt daarom simpelweg iemand nodig die je op het juiste spoor zet! Ik nodig je daarom uit voor het webinar. Het doel: begrijpen hoe het herstellen van een burn-out werkt. Ik laat je zien hoe je op een gedegen manier werkt aan je herstel.

 

Over Ruud Meulenberg

Mijn naam is Ruud Meulenberg. Met Meulenberg Training & Coaching  helpen we ieder jaar weer vele honderden mensen om van hun burn-out af te komen. Al deze kennis heb ik verzameld en deze zal ik met je delen tijdens dit webinar.

Noteer in je agenda:

Meld je nu aan voor het webinar
Let op: de plaatsen zijn beperkt beschikbaar

3-2-2022

Start: 19:30