Definitief afscheid nemen van je burn-out?

Een praktische online training die je van A-Z uit je burn-out helpt voor slechts €225,-

(of 2x €115,-)

Heb je het gevoel dat je alleen staat in de worsteling met je burnout?

Dan ben je zeer zeker niet de enige. Inmiddels hebben meer dan 4000 mensen deze training gevolgd met succes! Samen met gelijkgestemden ga je aan de slag om praktisch, in bewezen effectieve stappen van je burn-out af te komen. Dit onder de deskundige begeleiding van ervaren coaches.

 

Allereerst dit: supergoed dat je hier bent!

Je bent bereid om stappen te zetten om te herstellen van je burnout. Dat is fantastisch! Dit is het grootste vereiste om te herstellen van je burn-out.

Iedereen kan herstellen van een burn-out! De online training biedt je alle praktische punten uit de zeer bewezen 1 op 1 coaching. Je krijgt een volledig herstelproces gefeliciteerd, dat klaar staat voor je om gelijk mee te beginnen

In de community delen wij kennis, we helpen je op weg wanneer je het niet meer zitten, we stimuleren je om de volgende stap te zetten en helpen je in je herstel.

Ruud-Meulenberg

Wat biedt deze training je?

Na aanmelding krijg je direct toegang tot onze training acceptatie burnout waarin we je leren over het herstel van je burn-out. We helpen je je situatie te accepteren in stap voor stap loodsen we je door je herstel heen. Geen burn-out is voor ons onbekend. Wanneer je deze training afgerond hebt, ben je al een heel eind hersteld van je burn-out!

Vervolgens is er de training krachtig uit je burn-out er voor je. Deze training is uniek in de markt het helpt je niet alleen om volledig te herstellen van je burn-out, maar ook om de negatieve burn-out ervaring om te gaan draaien naar een positieve. Je komt met deze training op plekken in je leven waar je zonder je burn-out nooit was gekomen!

Uiteindelijk staat ook de training communicatie voor je klaar zodat je stevig, vanuit jezelf kunt communiceren met mensen om je heen.

Er staat dus in totaal ruim 9 maanden cursus materiaal voor je klaar!

webshop-training

Uniek: Een besloten community!

Wanneer je herstellend bent van een burnout dan ben je op zoek naar een veilige omgeving waarin je dagelijks hulp kunt verwachten van professionele coaches en lotgenoten. In de warme community zit je in een veilige omgeving waar je vragen kunt stellen en feedback krijgt. Met de hulp van de ervaren coaches zet je elke dag weer een belangrijke stap voorwaarts in je herstel.

Heb je vragen of zie je het even niet meer zitten?

Binnen een dag helpen wij je (via de community), is de twijfel weg en kun je met een gerust hart verder. Wij staan voor je klaar wanneer je zelf even niet meer weet.

Inmiddels zijn we met meer dan 4000 mensen in de community en de kracht die wij ervaren is enorm. 

mtc community

Wij staan elke dag voor jou klaar:

Een coach in je broekzak?

Deze trainingen volg je gewoon thuis vanachter je computer in je eigen veilige omgeving. Je hoeft dus niet te reizen of andere mensen direct in real-life te ontmoeten. Met de praktische app, zit je coach altijd in je broekzak en is dus ook altijd bereikbaar!

De training zal je dagelijks maximaal 15 minuten kosten. Meer dan genoeg om er de rest van de dag over na te denken!

ledenwebinars en online trainingen
Ik had deze training veel eerder moeten doen. Eindelijk weer grip op mijn eigen leven. Ik bepaal nu wat er gebeurd en ik laat me niet langer meer leiden door de mensen om me heen. Ik heb veel meer energie en voel me gelukkiger.
Richard
Eindelijk heb ik de stappen durven zetten die ik altijd al wou maken. Het voelde voor het eerst dat ik het ook mocht. Ik heb mezelf deze training gegund en geen seconde spijt van gehad. Ik ken mezelf nu veel beter en weet waar mijn grenzen liggen.

Daan
Toen ik uitviel met burnout, voelde ik me schuldig omdat ik mijn omgeving in de steek liet. Na deze zeer persoonlijke training ben ik er eindelijk in geslaagd om te kiezen voor mezelf en heeft het mijn herstel enorm geholpen. 
Tom

€ 225,- (of 2x €115,-)

Accepteer je burn-out

Een training die je van A-Z uit je burn-out helpt!

  • Een jaar lang begeleiding
  • IJzersterke modules die bewezen effectief zijn
  • Accepteer, herstel en leef!
  • Alle sterke punten uit onze 1 op 1 coaching
  • KRACHTIG uit je burn-out
  • Volledig herstel
  • Deskundige coaches die binnen 24 uur je vragen beantwoorden
  • Dag en nacht te bereiken
  • Volledig gericht op burn-out