Ruud: Leuk om kennis te maken

Ik ben Ruud, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Ruud

Het motto op mijn Twitter account luidt: Cultivate deep in your heart the desire to contribute, and you will!

Dat is mijn levensmotto en naar ik geloof ook de reden waarom coachen mij zo na aan het hart ligt. Als jongeman ontwikkelde zich in mijn hart een diepe belangstelling voor mensen die zich in mijn omgeving bevonden. 

Loopbaan als coach en trainer
Ik vond niets zo stimulerend en interessant dan een diepgaand gesprek met mensen en wat hen bezighoudt.

Een loopbaan als coach en trainer lag voor de hand, en was eerder een natuurlijk gevolg dan een keus. 

Als docent van een Coaching opleiding en trainer van managers op het gebied van Leiderschap en Communicatie en Presentatietrainer spreekangst, heb ik alle podia gekregen die belangrijk voor mij waren om met veel mensen in contact te komen.

Eigen ontwikkeling

Al deze ervaring heeft bijgedragen aan mijn eigen ontwikkeling en inzichten gegeven in wat coaching en training inhoudt. Ik geloof in groei van binnenuit en dus minder in de weg wijzen en vertellen wat iemand moet doen. 

Net zoals de sinaasappels aan de boom een natuurlijk gevolg zijn van de gezondheid van de boom, en de juiste omstandigheden waarin deze zich bevind, zo ook de mens. 

Omstandigheden optimaliseren
De mens leren kennen, samen de omstandigheden optimaliseren, en de vruchten zullen niet lang op zich laten wachten.

Dat is wat ik diep van binnen geloof en waar heb zien worden in de levens van zovelen die ik op mijn pad ben tegengekomen.

Graag tot snel voor een nadere kennismaking.

De samenwerking tussen Ruud & Ruud

Ook Ruud Meulenberg heeft mijn pad gekruist. Een prachtmens, met wie ik graag mijn pad wil delen op het gebied van coachen en trainen in de natuur. In de natuur vind je zelf weer terug. Als je vastgelopen bent in je eigen kleine wereld, en alles veel te belangrijk is geworden, zet de natuur je weer even op je plaats. 

Het is de Home/Resetbutton van het leven. Als de wereld om je heen zo groot, zo extatisch mooi en groen is, landerijen zo uitgestrekt zijn, bergen zo hoog zijn, en wateren zo diep, dan dringt zich vanzelf de gedachte op aan koerswijziging in je leven; het kan niet anders zijn dan dat je een afslag gemist hebt. Die afslag wil ik met jou graag zoeken en vinden.

Om gecoacht te worden door Ruud zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Ruud?

Kennismaken met mijn team van experts?