Je partner heeft een burn-out
maar wie zorgt er voor jou?

Maak kennis met de partnercoaching van Meulenberg Training & Coaching

Zorg dat je zelf overeind blijft

Zorg dat je zelf overeind blijft

Niet samen in een burn-out terechtkomen

De hulp bi​​​​eden die nodig is

De hulp bi​​​​eden die nodig is

De juiste hulp, op het juiste moment bieden

De juiste afstand bewaren

De juiste afstand bewaren

Zorgen voor jezelf, zonder het idee te hebben tekort te schieten

Hulp voor jou, wanneer je partner een burn-out heeft

Heeft je partner een burn-out? Dan betekent dat al heel snel ook iets voor jou als partner en voor jullie relatie. Natuurlijk wil je dat je leven gewoon doorgaat zoals je gewend bent en dat herstel van je partner snel gaat. 

Weet je dat de naaste omgeving (jij) een belangrijke bijdrage heeft aan het herstel van een burn-out? Maar het herstellen van een burn-out kost veel tijd, veerkracht en doorzettingsvermogen. Ook voor jou! En dat wordt vaak vergeten, door je partner, door je naaste omgeving, het werk en niet te vergeten door jezelf.

Wij helpen je inzicht te krijgen in het proces van burn-out naar herstel. Wij maken zichtbaar welke rol je hebt en welke bijdrage je kunt leveren. Wij maken duidelijk wat voor jou belangrijk is om stress de baas te kunnen en hoe je jouw leven vorm kan geven in deze periode.

Hulp voor jou
coaching-partners

Wie zijn wij?

Meulenberg Training en Coaching verzorgt met meer dan 35 trainers en coaches begeleiding bij stress en burn-out. In de loop van de jaren hebben wij onze aanpak van burn-out en stresscoaching geperfectioneerd. Al onze coaches hebben een eigen specialisatie. Hieronder valt ook de coaching van partners van mensen met een burn-out.

Zelf sterk blijven

Wanneer je partner een burn-out heeft, is het in ieders belang dat jij als partner overeind blijft. De kans is zeer groot dat jij als partner geconfronteerd wordt met meer werkzaamheden doordat je partner niet meer in staat is dingen te doen. 

We helpen je daarom zelf overeind te blijven. We bieden je tips en handigheidjes om goed voor jezelf te blijven zorgen

Zelf sterk blijven
Relatie overeind houden

Relatie overeind houden

Een burn-out kan een compleet gezin ontwrichten. Laat staan dat een relatie behoorlijk onder een burn-out kan leiden. Meer dan eens sneuvelt een relatie als gevolg van een burn-out. 

We helpen je relatie overeind te houden, zodat je ook na een burn-out nog van elkaar kunt genieten

Inzicht in burn-out

We delen relevante informatie met je over burn-out situaties. Wanneer moet je aardig zijn voor je partner? En wanneer mag je hem/ haar best even aansporen om iets te gaan doen? We helpen je een gezond overzicht te krijgen zodat jij weet hoe je het beste met je partner om kunt gaan.

Zeker wanneer er kinderen in het gezin aanwezig zijn, is dit cruciaal.

Inzicht in burnout
De zorg geven die nodig is

De zorg geven die nodig is

We helpen je zo, dat je de zorg kunt leveren aan je partner die nodig is. We snappen in welke situatie je zit, wat je nodig hebt en dat je je zorgen maakt om de toestand van je partner. We weten zodoende ook wat jouw partner nodig heeft en dat delen we graag met je.

Direct contact opnemen voor meer informatie?

Wat kost partnercoaching

Wat kost partnercoaching?

Hoe graag we ook willen, een vast pakket kunnen we helaas niet aanbieden. Dit zou namelijk betekenen dat iedere situatie gelijk is en dat is niet zo! 

We willen daarom jouw situatie de aandacht geven die het verdient. Samen bekijken we die situatie en aan de hand van een uitgebreide analyse maken we een passende offerte. 

Natuurlijk bieden we dit gratis en vrijblijvend aan. Wil je meer hierover weten? Neem dan contact op.

Individuele coaching

Wil je jouw specifieke situatie graag 1 op 1 bespreken? Dan is individuele coaching de beste keuze. De coaching gebeurt o.a. door middel van skype/ facetime waardoor je overal in Nederland contact kunt leggen met de hiervoor speciaal opgeleide coach.

Kenmerken van dit traject:
– Snel inzicht in wat burn-out betekent en welke rol je als partner hebt
– Super praktisch, gericht op de praktijk
– Tips en oefeningen gericht op (samen) in beweging komen en blijven
– Inzicht in en accepteren van de situatie en de gevoelens
– Zelf de regie houden
– Eigen behoeften kennen en invullen
– Borgen en vasthouden

Extra’s:
We werken nooit van sessie naar sessie. We snappen best dat je het tussentijds ook een keer moeilijk hebt. Ervaar je zo’n moment? Dan neem je contact op! Gratis!

Individuele coaching

Neem contact op