Coaching burnout en stress

Leuk om kennis te maken

Ik ben Leo Koren, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Leo

Als sinds 1993 ben ik fysiotherapeut en natuurlijk ontmoet ik in mijn praktijk mensen met allerlei verschillende klachten, met allerlei verschillende oorzaken. Samen met hen ga ik op zoek naar de aard van de klachten, dat gaat veel verder dan alleen de symptoombestrijding. 

Ook mensen met een burn-out kom ik tegen in mijn praktijk. Mijn ervaring is dat ik goed samen met hen de juiste balans kan vinden om dingen weer op te kunnen pakken. 

Ik krijg vaak terug dat ik rustig en geduldig ben en dat ik goed luister…maar daar zit wat mij betreft meestal ook juist de oplossing!

Ik hoef niet te vertellen wat er mis is, wat iemand wel of niet moet doen. Onbewust weet iemand het vaak zelf wel, maar ze moeten (weer) leren hun eigen grenzen te bewaken. Daarom bouw ik samen met de cliënt altijd langzaam op, een proces op maat want iedereen is uniek. We zoeken samen naar de juiste balans van rust en druk(te).


Natuur

Ik heb het voorecht om te wonen en werken in een prachtige omgeving. Harderwijk en haar omgeving bestaan uit prachtige natuurgebieden waar je altijd een omgeving kunt vinden die op dat moment bij je past: bos, heide, water, zand… Heel afwisselend en divers.

Ik ken deze omgeving heel erg goed, zelf wandel of mountainbike ik graag om zo, omgeven door de natuur, mijn “kop” leeg te maken.

Psycholoog burn out Harderwijk

Om gecoacht te worden door Leo 

zul je moeten wonen in:

Gelderland

Ons team werkt in heel Nederland, Leo werkt o.a. vanuit Gelderland

Flevoland

Ons team werkt in heel Nederland, Leo werkt o.a. vanuit Flevoland

Mijn specialiteiten

Vanuit zijn woonplaats Harderwijk rijdt Leo graag naar een natuurlijke omgeving bij jou in de buurt.

Leo is goed in:

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie?

arrow_drop_up arrow_drop_down