Leo

Leuk om kennis te maken ik ben Leo, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Leo

Als sinds 1993 ben ik fysiotherapeut en natuurlijk ontmoet ik in mijn praktijk mensen met allerlei verschillende klachten, met allerlei verschillende oorzaken. Samen met hen ga ik op zoek naar de aard van de klachten, dat gaat veel verder dan alleen de symptoombestrijding. 

Ook mensen met een burn-out kom ik tegen in mijn praktijk. Mijn ervaring is dat ik goed samen met hen de juiste balans kan vinden om dingen weer op te kunnen pakken. 

Ik krijg vaak terug dat ik rustig en geduldig ben en dat ik goed luister…maar daar zit wat mij betreft meestal ook juist de oplossing!

Ik hoef niet te vertellen wat er mis is, wat iemand wel of niet moet doen. Onbewust weet iemand het vaak zelf wel, maar ze moeten (weer) leren hun eigen grenzen te bewaken. Daarom bouw ik samen met de cliënt altijd langzaam op, een proces op maat want iedereen is uniek. We zoeken samen naar de juiste balans van rust en druk(te)

Natuur

Ik heb het voorecht om te wonen en werken in een prachtige omgeving. Harderwijk en haar omgeving bestaan uit prachtige natuurgebieden waar je altijd een omgeving kunt vinden die op dat moment bij je past: bos, heide, water, zand… Heel afwisselend en divers.

Ik ken deze omgeving heel erg goed, zelf wandel of mountainbike ik graag om zo, omgeven door de natuur, mijn “kop” leeg te maken.

Om gecoacht te worden door Leo zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Leo?

Kennismaken met mijn team van experts?