Letty: Leuk om kennis te maken

Ik ben Letty, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Letty

Voordat ik als coach-trainer aan de slag ging heb ik lange tijd gewerkt in de (jeugd)hulpverlening. Werken met (jonge) mensen, daar werd ik blij van. Ik was zoveel mogelijk buiten met ze, outdoortrajecten, buitenactiviteiten, organiseren van survivalkampen, ik was helemaal in mijn element.

Na een sabbatical in Australië werd ik gevraagd voor een managementfunctie binnen deze sector, eigenlijk iets wat ik nooit ambieerde. Ik dacht nog ‘jeetje, als zij die kwaliteiten in mij zien, dan moet ik ze ook maar eens gaan ontdekken.’

Vele managementtrainingen verder ben ik vanuit de hulpverlening de kinderopvangsector ingerold als manager. Dit heb ik uiteindelijk 10 jaar lang met heel veel plezier gedaan. Echter, ik merkte dat ik steeds verder verwijdert raakte van dat waar mijn passie écht ligt; het begeleiden, coachen en trainen van mensen. Ik zat meer in overleg en op kantoor dan dat ik daadwerkelijk nog tijd had voor mijn medewerkers, althans, zo heb ik dit ervaren.

Eigen ervaring

Een burn-out lag al een poosje op de loer en heeft ook mij uiteindelijk te pakken gehad in 2014. Op dat moment wist ik niet wat mij overkwam, wat heftig. Wat was ik goed in het negeren van signalen, nou ja negeren …. ik merkte ze niet eens op.

In deze periode heb ik ontzettend veel tijd ‘buiten’ doorgebracht. Bewegen bewegen bewegen, dat werkte goed, maar wel in combinatie met een goede coach. Achteraf is het één groot cadeau geweest. Ik heb het roer om gegooid en ben voor mezelf begonnen als coach-trainer, uiteraard na het volgen van een goede coachopleiding.

Nu begeleid ik mensen op het gebied van stress/burn-out, persoonlijk leiderschap, loopbaankeuze en geef ik DISC trainingen in jeugdsectoren.

Tevens werk ik in de GGZ als intervisor en op oproepbasis als sociotherapeut. Kortom, ik ben mijn passie gaan volgen en heb vooral geleerd dat de enige die jou in de weg zit jij zelf bent. Hier ga ik graag met jou mee aan de slag, buiten!

Bergen op zoom is omgeven door bos, heide en water. Mogelijkheden te over om dus buiten aan de slag te gaan!

Ik wil burn-out heel graag uit de taboe-sfeer halen. We zijn op de goede weg in Nederland, maar we zijn er nog niet!

Kernwaarden in mijn coaching

Als coach ben ik onderscheidend in de zin dat ik mensen door middel van bewegen in de buitenlucht hun eigen kracht weer laat voelen en dat ze van daaruit weer weten wat ze willen en vooral hoe ze het willen. Dit maakt mensen zelfbewust en weerbaar. Elementen die enorm bijdragen aan een duurzaam herstel van overspannenheid en burn-out. 

Om gecoacht te worden door Letty zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Letty?

Kennismaken met mijn team van experts?