Linda: Leuk om kennis te maken

Ik ben Linda, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Linda

Er ontstaat bij mij een grote glimlach als ik hoor na een herstel uit burn-out: “ik heb weer plezier en vertrouwen in de toekomst; ik ben dankbaar voor hoe ik ben gegroeid.” Ook geeft het mij energie te doen waar mijn passie en kracht ligt: door een aandachtige, diepgaande en coachende aanpak in de natuur jou weer terugbrengen naar jezelf, wie jij bent. 

Mijn leven
In mijn dagelijkse leven ben ik moeder van drie prachtige dochters, getrouwd en woonachtig in het mooie Waalwijk. Ik houd van reizen, goede gesprekken, diepgang en lange zomeravonden. Ik ben een echt mensenmens, een creatieve denker en verbinder pur sang.

Ik heb jarenlang in de financiële dienstverlening gewerkt waarin ik vooral veel ondernemers heb begeleid. In 2016 heb ik na mijn burn-out mijn loopbaan een andere draai gegeven. Inmiddels ben ik alweer jaren werkzaam als burn-out-coach, vitaliteitscoach en trainer. 

Door mijn burn-out vond ik mijn werkplezier
De burn-out waar ik in terecht kwam, is mijn grootste cadeau geweest om echt mijn hart te gaan volgen. Dat is voor mij een prachtige ontwikkelingsreis geweest om mijzelf te realiseren waar het voor mij om draait en wat mij drijft. Uit persoonlijke ervaring kan ik zeggen dat ik veel heb geprobeerd en vele wegen heb bewandeld, en dat de coach aanpak met veel bewegen mij het meeste geholpen heeft.

Rust

Het geeft mij veel rust om de balans weer teruggevonden te hebben. Mijn leven lang ben ik graag in de natuur geweest. Na een lange wandeling is mijn hoofd weer leeg en komen er mooie inzichten. Deze inzichten maken een diepgaande en blijvende verandering mogelijk.

Coach
Naast mijn ervaring heeft mijn opleiding mij een sterke onderbouwing en didactische basis gegeven. Zo ben ik onder meer opgeleid tot: Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach en professioneel trainer wat ik combineer met systemisch coachen (opstellingen, maskers en karakterstructuren). Persoonlijke ontwikkeling is een ware passie waar ik doorlopend mee bezig ben. Ik zie het als een groot voorrecht om deze ervaring en opgedane kennis te mogen delen.

Naar de kern
Veranderen start met loslaten en inzicht. Wij gaan samen aan de slag! Belangrijk in de coaching vind ik dat we de onderliggende oorzaken tot de kern oplossen. Samen besteden we daarom volop tijd aan jouw waarden, kwaliteiten en wat jouw drijfveren zijn. Ook integreren we een gezonde leefstijl die past in je huidige leven, krijg je inzicht in patronen, veranderen we negatieve gedachten en verhogen we jouw bewustzijn. Je krijgt hiermee tools aangereikt om duurzaam en versneld te herstellen uit je burn-out.

Een krachtig fundament!
Het is jouw fundament waardoor je bewuster in het leven staat en diepgaande relaties aan kan gaan. Je kwaliteit van leven zal toenemen en je zult je vol zelfvertrouwen voelen en meer energie hebben. Hierdoor ben je in staat om betere keuzes voor jezelf en anderen te maken en komt jouw hele ontwikkeling in een stroomversnelling.

” Yesterday I was clever so I wanted to change the world. Today I am wise so I am changing myself ”

Kernwaarden in mijn coaching

Mijn passie is om mensen te begeleiden (weer) in beweging te komen, zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Ik heb ervaren dat mensen zich mentaal beter gaan voelen naarmate ze fysiek actiever worden. Ik deel deze ervaring graag met de mensen die ik coach en ik zie de mooie vooruitgang die mijn klanten bewerkstelligen. De tientallen mensen die ik heb gecoacht met burn out, laten me zien dat ik doe wat ik leuk vind en waar ik goed in ben!

Om gecoacht te worden door Linda zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Linda?

Kennismaken met mijn team van experts?