Burnoutcoach Utrecht, Flevoland

Leuk om kennis te maken

Ik ben Liselotte, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Liselotte

Mijn interesse in wat mensen werkelijk beweegt begon na een emigratie op puberleeftijd.

Mijn leven werd overhoop gegooid. Ik had er geen regie meer over en, op zoek naar wie ik was, ging ik flink over mijn grenzen heen. Dit was de start van mijn persoonlijke leer- en groeiproces, waar hardlopen in de buitenlucht mijn houvast en uitlaatklep werd.


Na mijn studie sociale wetenschappen heb ik verschillende (coach)opleidingen gevolgd. Diverse live events greep ik aan om mij verder te ontwikkelen. Ik leerde naar mijn lichaam te luisteren en mijn gedachten te onderzoeken.

Liselotte als coach

Ik heb ervaren wat het je oplevert, wanneer je koerst op je innerlijk kompas, als je vanuit je hart krachtige keuzes maakt en je energie weer vrij kan stromen. En nog veel meer. 


Sinds 5 jaar ben ik zelfstandig coach en begeleid ik mensen bij burnout- en stressproblematiek. Dit doe ik naast mijn parttime baan als arbeidsdeskundige. Verder beweeg ik zelf nog altijd dagelijks in de natuur om op te laden én tot rust te komen.Mijn missie

Ik geef mensen met veel plezier hardlooptrainingen, waarbij ik de nadruk leg op lichaamsbewustzijn, houding en ademhaling.

Om gecoacht te worden door Liselotte

zul je moeten wonen in:

Utrecht

Ons team werkt in heel Nederland, Liselotte werkt o.a. vanuit Utrecht

Gelderland

Liselotte werkt ook in Gelderland

Mijn specialiteiten

Kenmerken en specialiteiten van Liselotte:


  • Positief en  actief
  • Empatisch en transparant
  • Confronterend waar nodig, maar altijd respectvol
  • Snel tot de kern met diepgaande gesprekken
  • Een knipoog naar het leven

Meer weten over:

Coaching bij stress

Ontdek onze gespecialiseerde aanpak bij burnout. We hebben een uiterst effectief programma ontwikkeld waardoor jij je sneller en blijvend beter gaat voelen.

Coaching bij burnout

Loop je in je dagelijkse leven aan tegen een hevige mate van stress en wil je hier definitief een eind aan maken. Maak kennis met onze coaching bij stress.

Wil je meer informatie?

arrow_drop_up arrow_drop_down