Liselotte: Leuk om kennis te maken

Ik ben Liselotte, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Liselotte

Mijn interesse in wat mensen werkelijk beweegt begon na een emigratie op puberleeftijd.

Mijn leven werd overhoop gegooid. Ik had er geen regie meer over en, op zoek naar wie ik was, ging ik flink over mijn grenzen heen. Dit was de start van mijn persoonlijke leer- en groeiproces, waar hardlopen in de buitenlucht mijn houvast en uitlaatklep werd.

Na mijn studie sociale wetenschappen heb ik verschillende (coach)opleidingen gevolgd. Diverse live events greep ik aan om mij verder te ontwikkelen. Ik leerde naar mijn lichaam te luisteren en mijn gedachten te onderzoeken.

Liselotte als coach

Ik heb ervaren wat het je oplevert, wanneer je koerst op je innerlijk kompas, als je vanuit je hart krachtige keuzes maakt en je energie weer vrij kan stromen. En nog veel meer. 

Sinds 5 jaar ben ik zelfstandig coach en begeleid ik mensen bij burnout- en stressproblematiek. Dit doe ik naast mijn parttime baan als arbeidsdeskundige. Verder beweeg ik zelf nog altijd dagelijks in de natuur om op te laden én tot rust te komen.

Mijn missie

Ik geef mensen met veel plezier hardlooptrainingen, waarbij ik de nadruk leg op lichaamsbewustzijn, houding en ademhaling.

Om gecoacht te worden door Liselotte zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Liselotte?

Kennismaken met mijn team van experts?