Maaike: Leuk om kennis te maken

Ik ben Maaike, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Maaike

Wat leuk dat je de moeite neemt om mijn profiel te lezen. Ik vertel je graag wat over mijzelf en mijn manier van werken.

Weer of geen weer, mij kun je niet blijer maken met het buitenleven. Wat dat betreft ben ik een buitenmens pur sang. Woonachtig in de prachtige omgeving van Olst (OV) en ook regelmatig te vinden op de Veluwe (GLD). Wandelen, en dan het liefst de voor mij nog onbekende (klompen)paden, is wat ik graag doe. Ook mag ik mij graag verdiepen in filosofische vraagstukken en ligt er altijd wel een boek op mijn nachtkastje. Schrijven is een leuke hobby van mij. Zo heb ik het boek: ‘Reis door het spreekwoordelijk lichaam’, geschreven. Dit omdat ik het erg fascinerend vind hoeveel waarheid er in een spreekwoord zit met betrekking tot je lijf. Eigenlijk zegt je lijf precies wat je nodig hebt. Om daarnaar te durven luisteren en het serieus te nemen, moest ik eerst zelf vastlopen.

Want als je je te veel op de ander richt, het altijd goed wilt doen, willen voldoen aan het plaatje zoals verwacht wordt, je enorm verantwoordelijk voelt en altijd ‘aan’ staat, dan komt er een moment dat het niet meer lukt. Mijn energie was ver te zoeken. Ik was snel overprikkeld, huilerig, wist niet meer waar ik blij van zou kunnen worden en trok mij terug.

Totdat ik mij ging verdiepen in hoog gevoeligheid en hoogbegaafdheid. Ik startte in 2011 met de vierjarige opleiding voor transpersoonlijke psychotherapie en studeerde in 2016 met een Cum Laude waardering af. Deze opleiding en vele andere die volgde op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording, is mij op het lijf geschreven. Het heeft mij dichterbij mijzelf gebracht en daardoor weet ik ook steeds beter en sneller wat niet bij mij past, waar mijn grenzen liggen en maak ik keuzes die van binnenuit kloppen.

Leer jezelf te zijn en
te ontwikkelen

De beste manier om het leven te creëren dat echt bij jou past is wanneer je je hoofd met je hart kunt verbinden. Je voelt dat doordat je zogezegd: lekker in je vel zit. Volgens mij is het leven bedoeld om jezelf te ont-wikkelen, het loslaten van alle programma’s en overtuigingen die je hebt meegekregen en je niet (meer) dienen, om zo werkelijk te kunnen zijn wie je ten diepste bent met jouw talenten.

Wanneer je vastloopt, is dat eigenlijk, gek genoeg, een goed teken. Het wordt namelijk tijd om een beter passend pad te gaan bewandelen.

Inmiddels werk ik alweer zo’n 6 jaar als zelfstandig therapeut en coach. Trajecten gaan bij mij altijd over persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Ik werk zowel analytisch als intuïtief en kom daardoor snel tot de essentie. Ik stel je prikkelende vragen en zet de natuur in tijdens de wandelingen. Ik begeleid je op zo’n manier dat je helderheid en inzicht krijgt, vertrouwen in jezelf en durft te luisteren naar je intuïtie. Zo kun jij je eigen stappen zetten in de buitenwereld, die resoneert met jouw binnenwereld. Op die manier raak je steeds meer afgestemd op wie je in de kern bedoeld bent te zijn.

Ik kijk er naar uit om stappen met je te gaan maken.

Groet, Maaike Boersma

Mijn doel:

Dat je ogen weer beginnen te glinsteren en je energie weer terugkomt, is waar ik het voor doe!

Om gecoacht te worden door Maaike zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Maaike?

Kennismaken met mijn team van experts?