Marieke: Fijn om je te ontmoeten

Ik ben Marieke, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Marieke

Fijn om je te ontmoeten. Ik ben net als jou mens en sta midden in het leven. Ben geboren in Hoofddorp in 1975 en woon nu in Huizen met mijn partner en twee zonen van 6 en 11 jaar. Wij zijn een gemengd koppel. Onze kinderen zijn Braziliaans, Portugees en Nederlands. Ik ben in mijn element als ik beweeg in de natuur, mijn kinderen zie lachen, lekker eet, een mooi eerlijk gesprek voer van hart tot hart. En kan dansen. Ik hou van muziek en ik hou van stilte.

Verlies

Mijn leven is niet één en al rozengeur en maneschijn, mocht dat zo lijken. Ik ken het gevoel van vastzitten en worstelen met mezelf en soms met de ander. In mijn leven ken ik pieken en dalen. En onverwachte wendingen. Zo raakte ik aan het einde van mijn tweede zwangerschap in 2015 mijn zoontje kwijt en maakte een blijde verwachting plaats voor dood, verlies en rouw. Er was veel pijn. Rouw kent vele gezichten en gaat over iets of iemand die je kwijtraakt. Het kan ook gaan over jezelf kwijtraken. Dat is ook verdrietig en pijnlijk om te accepteren. Bij aanhoudende stress en burn-out, speelt dit ook vaak ook een rol.

Leven

Wat mij duidelijk werd door mijn trauma, is de noodzaak om te leven. Het is immers kwetsbaar en kort. Daarom besloot ik meer een leven te leiden dat klopt bij mijn waarden, hart en krachten. Leven vanuit die bronnen, geeft mij plezier, groei en zin. Het bracht mij onder andere tot de keuze om opnieuw zwanger te raken, ook al was dat op momenten ontzettend spannend. Een poos later gaf ik mijn vaste baan als trainer en coach op in het Hoger onderwijs om te werken als zelfstandig coach en trainer. Mijn passie ligt in begeleiden van mensen die tot een betere kwaliteit van leven willen komen en ondersteuning nodig hebben om een volgende stap te zetten. Ik ben afgestudeerd in 1999 aan de VU in het onderwerp stress en stresshantering, ben gecertificeerd coach en trainer en begeleid zowel individuen als groepen.

Jouw pad

Ik weet dat je je soms heel alleen en eenzaam kunt voelen in een donkere tijd in jouw leven. Alsof jij de enige bent die rondloopt met worsteling en vermoeidheid. Alsof je steeds minder voelt dat het nog goedkomt met jouw levenslust en energie.

Ik nodig je uit om contact op te nemen. Samen onderzoeken we wat jij nodig hebt om je energie weer te laten stromen. We doen het stapje voor stapje. In beweging. In de natuur. Die jou helpt om te voelen wie jij bent en wat deze periode jou te vertellen heeft. Wat er los te laten valt en waar je je aan mag verbinden. Zoals de natuur haar eigen ritme heeft, heb jij dat ook. Jouw eigen pad.

Ik kijk naar je uit.

Kernwaarden

Ik werk graag vanuit medemenselijkheid op hoofd, hart en lijf niveau. Dat betekent ik in mijn coaching aandacht heb voor welke belemmerende gedachten en overtuigingen er spelen bij jou. We kijken hoe je omgaat met emoties en hoe je omgaat met je lijf en jouw gezondheid. Een oprechte en veilige wisselwerking vind ik belangrijk.

Om gecoacht te worden door Marieke zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Marieke?

Kennismaken met mijn team van experts?