Leuk om kennis te maken

Ik ben Monique Houtmeijers, coach bij Meulenberg Training & Coaching

Over Monique

Doorgaan
Ruim 20 jaar heb ik met plezier op het hoofdkantoor van een grote bank gewerkt. Tot de cultuur veranderde én ikzelf veranderde. Mijn werkplezier was totaal verdwenen en ik raakte mijzelf kwijt. Ik voelde me ongelukkig en kreeg fysieke klachten. 

Alle alarmsignalen van mijn lichaam negeerde ik. Er stond met grote letters DOORGAAN op mijn voorhoofd. Dat was mij al jong geleerd en had mij toch mijn hele leven al geholpen …?! Pas toen ik ook privé met heftige tegenslag te maken kreeg, zocht ik eindelijk hulp.

Geen seconde spijt
Tijdens wandelsessies kwam er eindelijk rust en ruimte in mijn hoofd. Ik voelde hoe fijn het is om letterlijk en figuurlijk in beweging te zijn. Zo kwam ik erachter dat ik meer betekenisvol werk wilde gaan doen. Écht het verschil wil maken voor mensen die hulp nodig hebben om fysiek, emotioneel en mentaal in hun kracht te staan. Dus besloot ik de bank te verlaten, verschillende opleidingen te volgen en als coach aan de slag te gaan. Van die beslissingen heb ik nog geen seconde spijt gehad. Ik geniet weer volop van het leven, ervaar werkgeluk en voel me energiek. Dat is wat ik jou ook gun.

Monique als coach

Ik help je jezelf weer belangrijk te vinden, de regie terug te pakken over je eigen leven zodat je weer plezier en betekenis ervaart. We gaan samen aan de slag met wat er boven én onder water zit, met voelen en ervaren. 

Dat doe ik met prikkelende open vragen en een vleug humor. Liefdevol houd ik je een spiegel voor en gaan we op reis. Ontdekken welke blijvende gedragsverandering er nodig is om een beter leven te krijgen. Ontdekken welk cadeau er in de lelijke burn-out verpakking zit. 

Contact?
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met me op voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden. En wie weet gaan we dan samen aan de slag. Ik ontmoet je graag.

Kernwaarden in mijn coaching

Na mijn burn-out vroegen mensen me hoe het was geweest om dat mee te maken. Mijn antwoord is nog altijd hetzelfde; ik gun niemand het dal waar je doorheen gaat, maar iedereen de weg omhoog want het is leerzaam, helend en maakt ruimte voor vernieuwing. In coaching help ik je die weg omhoog zelf te vinden zodat je weer met energie en plezier aan het werk gaat. Want ik ben tegen burn-out en voor leuk werk!

Om gecoacht te worden door Monique zul je moeten wonen in regio:

Kennismaken met Monique Houtmeijers?

Meer weten over: